up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Crankbrothers

Crankbrothers

Allt ( Crankbrothers )

Bästsäljare

Visa alla produkter flecha

Märkesinformation för Crankbrothers

Crankbrothers är en framstående varumärke som tillhandahåller produkter för den sportrelaterade tillverkningsindustrin och grundades 1997. Varumärket utvecklar och tillverkar högkvalitativa komponenter och delar för mountainbike som främjar prestanda. Varumärket erbjuder utmärkt funktion via specifika design.
Crankbrothers är ett respekterat och erkänt märke som tillverkar hjul, pedaler, dropper-poster, verktyg, pumpar och tillbehör. Varumärket strävar efter att designa och tillhandahålla högkvalitativa, kreativa och prestandaorienterade produkter för cykling på berget. Crankbrothers skapade sin väg i cykelkungadömet genom precisionsteknik och skapande. Med ett bestämt engagemang för att utveckla toppklassiga cykelaccessoarer och komponenter har märket fått betydelse för att tillhandahålla produkter som förbättrar åkturen. Känt för sina extrema hjul, verktyg, pedaler och tillbehör är det högtidligt för att bryta funktions- och designväggarna. Varumärkets speciella estetik, karaktäriserad av släthet och fokus på detaljer, representerar sin hängivenhet till både prestanda och struktur. Dess innovativa produkter har förändrat cykelandskapet, vilket lett till olika discipliner och stilar av åkning. Från landsvägcykling till mountainbike är produkterna utvecklade för att kunna klara av krävande förhållanden och terränger. Tillförlitlighet och högkvalitet är två huvudaspekter av det här märket.

Crankbrothers utbud av skor och cykelreservdelar

Crankbrothers pedaler är kända för sin unika och kreativa design, med en unik öppen plattformside som rensar bort lera och skräp, som ger konstant prestanda i olika förhållanden. Crankbrothers skor är utformade för att perfekt sammanflätas med Crankbrothers pedaler, vilket bildar en lämplig anslutning mellan föraren och motorcykeln. Crankbrothers klackar har vanligtvis en två-boltsdesign som är konsistent med Crankbrothers pedaler, vilket skapar en säker anslutning mellan cyklistens skor och pedalerna. Crankbrothers cykelskor har ventilationsegenskaper som hjälper till att hantera temperatur och fuktighet, vilket håller fötterna avslappnade och torra under intensiva turer. Crankbrothers herrskor har vanligtvis en styv sula som effektivt överför kraft från förarens fötter till pedalerna, vilket optimerar krafteffektivitet och prestanda.
Crankbrothers hjul är lätta och hjälper till att minska rotationsvikten, vilket bidrar till snabbare acceleration och förbättrad klättring. Crankbrothers hjul är ofta utformade för att vara kompatibla med en rad däckbredd och höjd, anpassar olika åkstilar och terränger. Crankbrothers cykelreservdelar är pålitliga och betrodda av cyklister, vilket minskar behovet av regelbundna ersättningar och ger konstant prestanda vid turer. Crankbrothers erbjuder ett stort utbud av reservdelar för olika komponenter, vilket ger cyklister möjlighet att hitta de exakta delarna som de behöver för sina cyklar.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga