up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Colltex Skins Sets To Cut Down Todi Mix 120 Mm Buckle Hexagon + Camlock To Be Mounted

plus
Colltex

Colltex Skins Sets To Cut Down Todi Mix 120 Mm Buckle Hexagon + Camlock To Be Mounted

Tuotekuvaus Colltex Skins Sets To Cut Down Todi Mix 120 Mm Buckle Hexagon + Camlock To Be Mounted

COLLTEXin Todi Mix 120 mm -nauhalevyn ja Camlockin avulla varustettu yläluokan ihon leikkaussarja sisältää kaikki tarvittavat työkalut täydellisen sopivuuden luomiseksi suksillesi. Sarja sisältää sinisiä ihoja, jotka on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista kestävyyden ja kestävyyden varmistamiseksi. Nämä ihot on suunniteltu asennettavaksi suksillesi mukana toimitetun nauhalevyn ja Camlockin avulla. Näiden työkalujen avulla voit helposti säätää ihon pituutta ja leveyttä sopimaan suksillesi täydellisesti. Olipa kyseessä ammattilainen tai vasta aloittelija, tämä ihon leikkaussarja on välttämätön työkalu, jos haluat parantaa hiihtokokemustasi. Hae omasi tänään ja lähde luottavaisin mielin rinteille!


Nyt voit tilata urheiluvarusteesi lähtemättä kotoasi mihinkään snowinn:ssa, omassa hiihtovarusteisiin erikoistuneessa verkkokaupassa. Haluamme, että voit nauttia vapaa-ajastasi ainutlaatuisella ja nautinnollisella tavalla, joten tarjoamme suuren valikoiman korkealaatuisia Pohjattuotteita suoraan Colltex:lta. Kysy meiltä lisää hiihtotuotteista, kuten Colltex Skins Sets To Cut Down Todi Mix 120 Mm Buckle Hexagon + Camlock To Be Mounted, jotka on suunniteltu antamaan sinulle täydellisen mukavuuden ja nautinnon harrastaessasi urheilua tai päivittäisiä aktiviteettejasi.

Ominaisuudet Colltex Skins Sets To Cut Down Todi Mix 120 Mm Buckle Hexagon + Camlock To Be Mounted

Väri
Monivärinen
Cut
Leikkaamaton
Composition type
Mohair / Nylon Mixed
Kiinnitysjärjestelmä
Puristin
Suositeltava Käyttötarkoitus
Vuorihiihto

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje
up up