up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Bca Redningspakke TS

plus
Bca

Bca Redningspakke TS

Produktbeskrivelse Bca Redningspakke TS

TS Avalanche Rescue-pakken er et smart kjøp for de som ønsker å forberede seg på sin første backcountry-opplevelse, eller erfarne backcountry-reisende som ønsker å erstatte sitt gamle utdaterte utstyr. Denne Backcountry Access 3-delspakken leveres med vår Tracker S-skredmottaker, vår forlengbare B 1 EXT skredspade og rask utplassering av Stealth 270 skredprobe. Alle produktene er nøkkelkomponenter for en trygg utflukt i skredterreng. Pakkepriser på kjerneutstyret du trenger for å være trygg i baklandet.


Spesifikasjoner:

Størrelse: 1SZ
Dimensjoner: 4,5 x 2,8 x 1,0 tommer / 11,5 x 7,1 x 2,6 cm
Frekvens: 457 kHz
Maks rekkevidde: 55 meter
Søkebåndbredde: 50 meter
Batterier: tre AAA alkaliske
Batterilevetid: minimum 1 time i søkemodus etter 200 timer i sendemodus. (ca. 250 timer kun overføring eller 50 timer i søk)
Enhetsvekt med batterier: 5,8 oz / 165 g inkludert batterier (ikke sele.)
Selevekt: 4,2 oz / 120 gram
Opprinnelse: Monteres og testes i USA.
Patent og lisens: US patentnummer: 6,167,249 & 6,484,021, B. Sertifisert for å være i samsvar med alle gjeldende nordamerikanske og europeiske normer.
Nå kan du legge inn bestillingen uten å måtte forlate huset med snowinn, nettbutikken som spesialiserer seg på ski materiale. Vi vil at du skal nyte din fritid på en unik måte, og derfor tilbyr vi det største utvalget i Snøskredsikkerhet produkter av Bca. Forespørr ski produktene som er oppført som Bca Redningspakke TS designet for å gi deg full behag mens du trener din favorittsport eller dine daglige aktiviteter.

Spesifikasjoner Bca Redningspakke TS

Farge
Flerfarge
Produkttype
Pakker

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Alt jeg trenger

-

Bestilte denne hvilken som helst pakke fra SnowINN, var en enkel prosess, og pakken kom i god orden og i tide.

God

-

BCAs backcountry-utstyr er veldig gjennomtenkt. Dette Bca lavin-sensoren er billig og har god ytelse og anbefales.

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up