up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Tsl outdoor Pol Pp Jack 1 Unit

plus
Tsl outdoor

Tsl Outdoor Pol Pp Jack 1 Unit

Produktbeskrivelse Tsl outdoor Pol Pp Jack 1 Unit

PP. JACK turstokk : Robust og lett å håndtere, denne 100 % aluminiumsmodellen er utstyrt med det kraftige, eksterne Clamper Lock-systemet som betjenes fra toppen av pinnen. Ideell for utleie.


Egenskaper:

Håndtak av to materiale av polymer
Aluminium
Eksternt låsesystem tilstramming
3 deler
Tungsten tips


Spesifikasjoner:

Materiale: Aluminium:
Dimensjoner: 64 > 125 cm, 25 > 49,21´´
Vekt: 310 g, 0,68 lbs x 2


Ikke vent lenger og kjøp Tsl outdoor Pol Pp Jack 1 Unit. For annen informasjon om egenskapene til Tsl outdoor Pol Pp Jack 1 Unit kan du komme i kontakt med snowinn gjennom vår kontakt side. snowinn tilbyr en eksklusiv kolleksjon av Staver for ski og annen fritidsaktivitet . Vår Staver vil sikre at du nyte din idrett og daglig aktivitet, og gjøre livet ditt mer komfortable med vår unike utvalg av Tilbehør og reservedeler artikler.

Spesifikasjoner Tsl outdoor Pol Pp Jack 1 Unit

Farge
Svart

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up