Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Trespass

Trespass
Information för Trespass
Trespass, som finns tillgängligt på Snowinn, är ett välrenommerat varumärke som specialiserar sig på att tillhandahålla högkvalitativ outdoor-kläder och utrustning för äventyrare i alla åldrar. Med en åtagande att leverera innovation, hållbarhet och stil har Trespass blivit ett förtroendevärt namn inom outdoor-industrin. Oavsett om du konkurrerar på snöiga sluttningar, ger dig ut på en vintervandring eller bara njuter av en kallväderspromenad erbjuder Trespass ett komplett utbud av snökläder och tillbehör för att hålla dig varm, torr och skyddad i alla utomhusmiljöer. Trespass grundades 1984 av Bell-familjen i Glasgow, Skottland. Vad som började som en liten verksamhet som producerade regnjackor och skiutrustning har vuxit till ett internationellt erkänt varumärke.
Företagets engagemang för att skapa prestanda-driven produkter blev snabbt populärt bland utomhusentusiaster, och Trespass etablerades som ett go-to val för pålitlig och stilren utomhusutrustning. Trespass är ett ledande varumärke som erbjuder ett komplett utbud av snökläder och utrustning. Med ett åtagande till prestanda, hållbarhet och stil säkerställer Trespass att äventyrare kan njuta av sina vintererskapader bekvämt och säkert. Från snöjackor och byxor till snöoveraller och stövlar ger Trespass utomhusentusiaster det pålitliga och funktionella utrustning som de behöver för att omfatta vinters underland.

Trespass har den bästa utomhusprestandautrustningen för äventyrare

Trespass snow clothing kombinerar avancerad teknik med funktionell design för att ge maximal komfort och skydd i extrema väderförhållanden. Trespass erbjuder en diversifierad samling av snökläder för män, så att varje äventyrare kan hitta det perfekta utrustning för sina utomhusaktiviteter. Från isolerade jackor och vattentäta byxor till termobaserade lager och tåliga snöstövlar erbjuder Trespass for men ett omfattande utbud av alternativ för att hålla sig varm och bekväm medan man utforskar den vinterliga landskapet. Trespass erkänner de specifika kraven hos kvinnor när det gäller snökläder. Trespass for women kombinerar teknisk prestanda med feminina designs för att säkerställa att kvinnor kan ta sig an varje snöig äventyr med självförtroende.
För dem som söker allt-i-ett-skydd mot elementen är Trespass Snow Suits ett utmärkt val. Dessa overaller har integrerade jackor och byxor som erbjuder komplett skydd och isolering för extrema förhållanden. Trespass snöoveraller är designade med hållbarhet och funktion i åtanke för att säkerställa optimal prestanda och komfort. Trespass snow jackets är utformade för att motstå hårda väderförhållanden samtidigt som du hålls varm och torr. Dessa jackor är konstruerade med avancerade vattentäta och andningsbara material och utrustade med justerbara huvar, snöskärmar och flera fickor för extra bekvämlighet. Trespass snow pants är designade för att erbjuda superior skydd och flexibilitet under vinteraktiviteter. Konstruerade med hållbara material och förbättrad isolering erbjuder dessa byxor utmärkt vattentäthet och andningsförmåga. Trespass snöstövlar är designade för att hålla dina fötter varma och torra i de strängaste vinterförhållandena. Dessa stövlar har robusta sulor för utmärkt grepp på isiga ytor och är tillverkade med isolerade foder för att bevara värmen. Med sin robusta konstruktion och bekväma passform är Trespass snöstövlar ett måste för utomhusäventyr i snöiga miljöer.