up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

top
Kotisivu

Oheislaitteet

Ulkoinen Levy HDD

()
load

Mikä on Hard Disc HDD määritelmä?

Itse asiassa tietokoneesi tärkein komponentti ei ole mikään muu kuin kiintolevy. Ilman kiintolevyä et voi tallentaa tiedostoja, ladata sovellusta tai tiedostoa, käynnistää käyttöjärjestelmää, etkä voi nauttia peleistä.
Kiintolevyä pidetään tietokoneesi tietokeskuksena. Kiintolevyä käytetään kaikkien ohjelmien, tietojen, tiedostojen, sovellusten ja monien muiden tallentamiseen. Se on kaikkein pakollisin pysyvä tallennustyyppi, jota käytetään tietokonejärjestelmässä ja auttaa ensisijaisesti järjestelmää kolmella tavalla: koko, nopeus ja suorituskyky.
Tekniikan, erityisesti tietokoneiden, kehityksen myötä kiintolevyasema on edistynyt merkittävästi tallennuskapasiteetin ja luotettavuuden suhteen. Aiemmin kiintolevyt olivat kooltaan suhteellisen suuria ja niillä oli rajoitettu tallennuskapasiteetti. Kiintolevyteknologiassa tapahtuu kuitenkin uskomatonta edistystä, ja sen myötä kiintolevyt ovat pienentäneet kokoaan ja lisänneet tallennuskapasiteettiaan suorituskyvyn luotettavuuden ansiosta. Alkuaikoina kiintolevyt olivat saatavilla vain 50 Gt:n maksimikapasiteettiin asti, mutta ajan muutosten myötä kapasiteetti on yleisesti muuttunut ja nyt niitä on saatavana 1 Tt:n tallennuskapasiteetilla.
Jotkut kiintolevyaseman tärkeistä tehtävistä ovat seuraavat:
Järjestelmän suorituskyky: Kiintolevyllä on todella tärkeä osa järjestelmän yleisessä suorituskyvyssä. Tietojen hankinnan ja tietokoneeseen tallentamisen, käyttöjärjestelmän käynnistyksen ja ohjelmien lataamisen nopeuden määrittäminen liittyy suoraan kiintolevyn nopeuteen. Tallennuskapasiteetti: Tallennuskapasiteetti ilmaisee tiedon määrää, joka voidaan tallentaa kiintolevylle.
Luotettavuus: Määrittää kyvyn estää tietojen häviäminen.

Voit valita melko hintavia 3D tulostimia seuraavilta tunnetuilta merkeiltä: Toshiba , Lenovo , WD , Seagate , Startech .

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje