up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

top
load

Kuinka valita kahvinkeitin?

Kapselin kahvinkeitin

Kapselikahvinkeittimeen voit syöttää kahvikapselin, lukita kannen ja kun kahvinkeittimen painiketta painetaan, se pyörittää kapselia jopa 7200 kierrosta minuutissa. Tämä sekoittaa murskatun kahvin veteen, jolloin syntyy klassinen kuppi täyteläisellä kermalla. Kapselikahvinkeittimen voit ostaa ostettavaksi Xiaomi , Philips , Bosch , Braun , Delonghi .

Espresso kahvinkeitin

Espressokahvinkeitin liottaa kahvia lisäämällä paineistettua vettä kiehumispisteeseen murskattuun kahviin ja suodattimeen, jolloin syntyy tiheä, täyteläinen espresso niminen kahvi. Espressokeitin tarjoaa sinulle herkullisen, makean tuoksuisen ja kofeiinipitoisen kupin kahvia muutamassa minuutissa.

Kapselit kahvia

Kapselikahvi täytetään ja punnitaan kahviannoksia. Kapselikahvi on suljettu kapselin sisään, joka tulee hävittää, kun sitä käytetään. Tämä kapseli voidaan rakentaa alumiinista tai synteettisestä materiaalista ja siinä on arkkikansi.

Älykäs kahvinkeitin

Älykkäällä kahvinkeittimellä voit valmistaa kahvia ja muokata asetuksia matkapuhelimesta, jotta saat haluamasi kahvin. Voit myös sopia aikatauluja. Voit esimerkiksi täydentää jauhamista ennen kuin siirryt sänkyyn ja pitää älykkään kahvinkeittimen valmiina liottamaan kuumaa kahvia heti noustessasi.

Vinkkejä kahvinkeittimen valintaan

• Valitse ohjelmoitavalla ajastimella varustettu kahvinkeitin, sillä se on erinomaista, jos juot kahvia säännöllisin väliajoin joka päivä.
• Valitse kahvinkeitin, jossa on keittolevy, sillä se voi pitää kahvisi kuumana muutaman tunnin, kun kahvi on valmis.
• Valitse kahvinkeittimen koko tarpeidesi mukaan.


pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje