up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Jetboil Ripustussarja

Jetboil Ripustussarja

Jetboil Ripustussarja

Jetboil Ripustussarja

plus
Jetboil

Jetboil Ripustussarja

Tuotekuvaus Jetboil Ripustussarja

Täydellinen iso muuri nousee tai backcountry hiihtoretkiä, Hanging Kit on kevyt ja helppokäyttöinen. Kit kiinnittyy varmasti sinun KPL / GCS poltin keskeytetty ruoanlaittoon tahansa PCS / GCS alus.Tekniset tiedot:


- Paino: 1,9 oz (55 g)


Jetboil Ripustussarja on tuote, jonka löydät Retkikeittimet kategoriasta, Leirintä ja telttailu:sta, omasta ulkoiluverkkokaupastasi, trekkinn:sta. Älä odota enää kauempaa tietääksesi kaikista uskomattomista trekkinn:n eduista ja tarjouksista. Mitkä ovat siis Jetboil Ripustussarja:n edut? Tämä tuote on suunniteltu erityisesti antamaan mukavuutta ja nautintoa ulkoilu:n harrastamiseen.

Ominaisuudet Jetboil Ripustussarja

Väri
Keltainen
Punainen

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Jetboil Ripustussarja

Täydellinen

-

Täydellinen ajoitus ja toimitus, odottamani esine on saapunut täydellisesti pakattuna, mitä muuta sanoa? jos tarvitsen jotain tiedän mihin ottaa yhteyttä ... kiitos

Jetboil Ripustussarja

Hyvä lisävaruste

-

Hyvä lisävaruste jetboilille. Minulla ei ole vielä ollut mahdollisuutta käyttää sitä, mutta se näyttää hyvältä.

Jetboil Ripustussarja

Erittäin kevyt

-

erittäin kevyt ja helppokäyttöinen ... ihanteellinen ruoanvalmistukseen epätasaisella pohjalla tai lumessa.

Jetboil Ripustussarja

Suuri

-

Helppokäyttöinen. Loistava tuote käsitellä epävakaa maa ja / tai lunta.

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up