up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Marmot Makuupussi Trestles Elite Eco 0

Marmot Makuupussi Trestles Elite Eco 0

Marmot Makuupussi Trestles Elite Eco 0

Marmot Makuupussi Trestles Elite Eco 0

plus
Marmot

Marmot Makuupussi Trestles Elite Eco 0

Tuotekuvaus Marmot Makuupussi Trestles Elite Eco 0

Kun teet eeppistä nousua tai vaellusta, haluat makuupussin, joka pitää sinut mukavana, kun lämpötilat todella alkavat laskea. Olemme ottaneet parhaiten myydyistä Trestles Elite -makuupussisarjoistamme ja tehneet kaikkien aikojen kestävimmistä makuupusseistamme uhraamatta vuoristokykyä tai kestävyyttä. Trestles Elite Eco 0 -makuupussi on ympäristöystävällinen päivitys, jossa on Marmot Upcycle® PFC-vapaa ja kierrätetty kuori, vuori ja täyte. HL ElixR ™ Eco Micro-synteettisessä eristyksessä on ainutlaatuinen sekoitus kolmea kuitua maksimaalisen lämmön, pehmeän käsin ja korkean parven saavuttamiseksi. Aaltorakenne päällä ja huoparakenne alhaalla tarjoavat optimaalisen lämmön ja mukavuuden. Anatomisesti 3D-jalkarasia ja taitettava toissijainen vetoketju tarjoavat tuuletuksen ja helpon pääsyn tähän muumio-makuupussiin. Suunnittelimme Trestles Elite -sarjan vaelluksille, joissa jokainen unssi lasketaan, joten pidimme alkuperäisen kevyen ja helpon puristettavuuden. EN-luokituksen mukaiseksi naisten mukavuustasolle noin 15,6 ° F ja miesten alarajaan noin 2,3 ° F.

Tekniset tiedot:

Paino: 3 lbs 11,6 l oz (1690 g) I 4 lbs 1,3 oz (1850 g)
Täyttöpaino: 1238 g (43,7 oz) I (4320 oz (1320 g))
Materiaalit: 20d 100% kierrätettyä polyesteria Ripstop
Vuori: 20d 100% kierrätettyä polyesteritafttia
Eristys: ElixR ECO

Lämpötila-alue
Mukavuuslämpötila: 9.1
Lämpötilaraja: 16,5 ° C
Äärimmäinen lämpötila: 37,2 ° C


Ominaisuudet

100% kierrätettyä polyesterikuorta ja vuorikangasta
HL ElixR ECO: n ainutlaatuinen sekoitus 100% kierrätettyä kuitua tarjoaa maksimaalisen lämmön, pehmeän tunteen ja korkean parven
Taittuva toinen vetoketju tarjoaa lisätyn ilmanvaihdon ja helpon pääsyn, vetoketjun pääliukusäädin vähentää napsautusta
Anatomisesti 3D-jalkalaatikko lisää jalkojen eristystä ja tilaa, lisää lämpöä ja mukavuutta
FI Testattu
Yhdistelmäaallon rakennuksen yläosa tarjoaa maksimaalisen parven ja lämmön, huovan rakennuspohjan parasta lämpöä ja mukavuutta vartalon alla
3D-konepeltirakenne
Ulkoinen Stash-tasku
Snagless eristetty luonnosputki
Kaksi ripustettavaa silmukkaa
Pakkaustyyppisäkki
Säilytyslaukku


Marmot Makuupussi Trestles Elite Eco 0 erikoistarjous on sinua varten! Käy trekkinn:ssa, kun haluat uusia ulkoiluvarusteesi. trekkinn on verkkokauppa, joka tekee yhteistyötä parhaiden paikallisten ja kansainvälisten tuotemerkkien kanssa, kuten Marmot, jotta voit löytää kaiken etsimäsi nauttiaksesi urheilusta täysin siemauksin. Tsekkaa nyt myös muut saatavilla olevat Makuupussittuotteet.

Ominaisuudet Marmot Makuupussi Trestles Elite Eco 0

Mukavuusrajalämpötila
-10 - -20 °C
Väri
Oranssi
Sukupuoli
Unisex
Ikä
Aikuiset
Eristys
Eristetty synteettinen

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Marmot Makuupussi Trestles Elite Eco 0

Murmeli säkki

-

Laukku saapui kahdessa päivässä!!! Erittäin lämmin ja hyvä kosketus, hyvä vastine rahalle, suosittelen

Marmot Makuupussi Trestles Elite Eco 0

Hieno

-

Tilaus saapui kahdessa viikossa. Laadullisesti pakattu. Vastaa kuvausta, on vielä tarkistettava kotelosta))

Marmot Makuupussi Trestles Elite Eco 0

Marmot trestles elite eco 0

-

se on vain paras makuupussi tähän hintaan

Marmot Makuupussi Trestles Elite Eco 0

Oikein hyvä

-

ostimme makuupussin sesongin ulkopuolella (toukokuun lopussa) vaellukselle Pohjois-Kaukasiaan. Meillä oli onni sään kanssa, lämpötila ei laskenut alle 0. makuupussi oli erittäin lämmin. toinen vetoketju oikealla on erittäin kätevä taittaa yläosa ja toinen lukko pohjassa jalkojen tuuletusta varten. kuivuu erittäin nopeasti itse teltassa olevasta kondensaatiosta.

Marmot Makuupussi Trestles Elite Eco 0

Hyvä säkki

-

Olen kokeillut sitä jo useita kertoja bivouacsissa ja erittäin hyvin. Eräänä päivänä satoi ja kesti paljon. Sitten se kuivuu hyvin. Siinä on sisätila. Hyvä vastine rahalle ja mukavuuslämpötila.

Marmot Makuupussi Trestles Elite Eco 0

Laatu

-

Laadukas yritys murmeli. Erinomainen lämmöneristys, kiitos

Marmot Makuupussi Trestles Elite Eco 0

很棒!

-

很 扎實, 很 暖和, 覺得 適合 冬季 使用

Marmot Makuupussi Trestles Elite Eco 0

Super

-

Makuupussi saapui nopeasti. Hyvältä näyttää, hyvin tehty. Melko lämmin ja kevyt, ei vie paljoa tilaa.

Marmot Makuupussi Trestles Elite Eco 0

Hyvä makuupussi

-

Hyvä makuupussi. plussat: - paino / lämmöneristyssuhde; - salama ei tuko; - kuivuu nopeasti märkänä; - hyvä anatomia; - miellyttävä kosketusmateriaalille; - Pakkauksessa on iso laukku kotona säilytettäväksi. Miinuksista voidaan mainita suuri määrä puristuspussiin ja hyödyllisen paikan syöminen ryukrakissa, mutta minusta tämä on kohtuullinen maksu terveellisestä lämmöstä.

Marmot Makuupussi Trestles Elite Eco 0

Iloinen tästä makuupussista

-

Muistutuksen lisäksi 25.6.2019. Kävin Khibinyssä 2 viikkoa (arktinen alue, Jäämeri). Pidin todella makuupussista. Sää oli enimmäkseen kostea, satoi ja viileä. Asioiden ja vaatteiden kuivaaminen ei aina ollut mahdollista. Minun piti kuivaa jotain itselleni makuupussissa nukkumisen aikana. Joten, tämä makuupussi vain poistaa täydellisesti veden, se oli aina kuiva! Lisäksi se kuivuu melkein heti. Nouset aamulla, ja koko makuupussin ulkopuolella on märkä - tämän hän myös vei vartaloaan yöllä ja tiivistymistä. Heitän sen teltalle, 10-15 minuuttia ja se on täysin kuiva. Se ei koskaan jäätynyt, sen sisällä se lämpenee nopeasti, mutta lämpötila yöllä ei ollut alle 3 astetta. Ainoa asia (mutta tämä on nit-picking) oli se, että voit tehdä taskuun pieniä asioita vähän enemmän ja tehdä taskun vaatteille hupussa, jonka laitat pään alle tyynyn sijaan.

Marmot Makuupussi Trestles Elite Eco 0

Marmotti eliitti eco 0

-

Makuupussi tuli hyvin nopeasti Venäjälle! Vain viikossa! Olen erittäin miellyttävän hämmästynyt. Mukana pakkauspussi ja säilytyspussi. Ensi silmäyksellä se näyttää hyvältä, saumat ovat hyvin ommeltuja, vetoketju on mukava. Jalkaosaston jalat laajenevat. Makuupussin sisällä oleva materiaali, joka on keholle synteettinen, liukuu. Siksi sitä ei saa juuttua unen aikana. Käytän aiottuun tarkoitukseen heinäkuussa 2019 Kibinissä. Katsotaanpa, kuinka lämmin ..

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up