up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

Marmot Sovsäck Trestles Elite Eco 0

Marmot Sovsäck Trestles Elite Eco 0

Marmot Sovsäck Trestles Elite Eco 0

Marmot Sovsäck Trestles Elite Eco 0

plus
Marmot

Marmot Sovsäck Trestles Elite Eco 0

Produktbeskrivning Marmot Sovsäck Trestles Elite Eco 0

När du gör en episk stigning eller vandring, vill du ha en sovsäck som håller dig bekväm när temperaturen verkligen börjar sjunka. Vi har tagit vår bästsäljande Trestles Elite Sleep-serie och gjort våra mest hållbara sovväskor någonsin, utan att ge avkall på bergens prestanda eller hållbarhet. Trestles Elite Eco 0-sovsäck är en miljövänlig uppdatering som har Marmot Upcycle® PFC gratis och återvunnet skal, foder och fyllning. HL ElixR ™ Eco Micro syntetisk isolering använder en unik blandning av tre fibrer för maximal värme, mjuk handkänsla och högt loft. Vågkonstruktion på toppen och en filtkonstruktion på botten ger optimal värme och komfort. En anatomiskt 3D-fotlåda och en nedfällbar sekundär dragkedja erbjuder ventilation och enkel åtkomst för denna mumis sovsäck. Vi designade Trestles Elite-serien för vandringar där varje ounce räknas, så vi behöll originalets lätta och enkla komprimerbarhet. EN klassad som bekväm för kvinnor till komfortnivån cirka 15,6 ° F och till en lägre gräns för män på cirka 2,3 ° F.

Specifikationer:

Vikt: 1690 g 1,6 kg (1850 g)
Fyllningsvikt: 1238 g (1238 g) I 1320 g 43,7 oz
Material: 20d 100% återvunnen polyester ripstop
Foder: 20d 100% återvunnen polyester taft
Isolering: ElixR ECO

Temperaturvariation
Komforttemperatur: 9.1
Temperaturgräns: 16,5 ° C
Extrem temperatur: 37,2 ° C


Funktioner

100% återvunnet polyesterskal och foder
HL ElixR ECO unik blandning av 100% återvunna fibrer ger maximal värme, mjuk känsla och högt loft
Fäll ned den andra blixtlåset Ger extra ventilation och enkel åtkomst. Huvud dragkedjan Anti Snag Glider reducerar Snagging
Anatomiskt 3D Footbox ökar isoleringen och utrymmet för dina fötter, för mer värme och komfort
EN Testat
Combination Wave Construction Top ger maximal loft och värme, filtkonstruktionsbotten för bästa värme och komfort under kroppen
3D-huvkonstruktion
Extern Stash-ficka
Snagless Isolated Draft Tube
Två hängslingor
Kompressionssäck
Förvaringsväska


Köp din Marmot Sovsäck Trestles Elite Eco 0 nu för bara 190.99 $. Tillverkad av Marmot, Marmot Sovsäck Trestles Elite Eco 0 är tillgänglig i flera olika storlekar och färgeroch kommer komplett med allt du behöver. På trekkinn, erbjuder vi de bästa priserna på dina favorit friluftslivprodukter. Kolla in hela vårt utbud av Sovsäckar i vår Sovsäckaravdelning.

Funktioner Marmot Sovsäck Trestles Elite Eco 0

Komfortgräns
Från -10 till -20 °C
Färg
Orange
Kön
Unisex
Ålder
Vuxen
Aislamiento
Syntetiskt foder

Skriv en recension och tjäna CoINNs coinns

Marmot Sovsäck Trestles Elite Eco 0

Murmeldjursäck

-

Väskan kom på två dagar!!! Mycket varm och bra touch, bra valuta för pengarna, rekommenderas

Marmot Sovsäck Trestles Elite Eco 0

Bra

-

Beställningen kom inom två veckor. Kvalitativt förpackad. Motsvarar beskrivningen, det återstår att kontrollera i fallet))

Marmot Sovsäck Trestles Elite Eco 0

Marmot bockar elite eco 0

-

det är bara den bästa sovsäcken för det här priset

Marmot Sovsäck Trestles Elite Eco 0

Mycket bra

-

vi köpte en sovsäck för lågsäsong (slutet av maj) för en vandring i norra Kaukasus. Vi hade tur med vädret, temperaturen föll inte under 0. sovsäcken var väldigt varm. den andra dragkedjan till höger är mycket bekväm att vika toppen och det andra låset på botten för ventilation av benen. torkar mycket snabbt av kondens i själva tältet.

Marmot Sovsäck Trestles Elite Eco 0

Bra säck

-

Jag har redan provat det flera gånger i bivack och mycket bra. En dag regnade det och det varade mycket. Då torkar det bra. Den har ett inre fack. Bra valuta för pengarna och komforttemperatur.

Marmot Sovsäck Trestles Elite Eco 0

Kvalitet

-

Hög kvalitet fast murmeldjur. utmärkt värmeisolering, tack

Marmot Sovsäck Trestles Elite Eco 0

很棒!

-

很 扎實, 很 暖和, 覺得 適合 冬季 使用

Marmot Sovsäck Trestles Elite Eco 0

Super

-

Sovsäcken kom väldigt snabbt. Ser bra ut, välgjord. Ganska varm och lätt, tar inte mycket plats.

Marmot Sovsäck Trestles Elite Eco 0

Bra sovsäck

-

Bra sovsäck. plus: - vikt / värmeisoleringsförhållande; - blixtnedslaget fastnar inte; - torkar snabbt om det är vått; - bra anatomi; - trevligt att beröra materialet; - I satsen finns en stor väska för förvaring hemma. Av minusen kan man notera en stor mängd i kompressionspåsen och äta en användbar plats i ryukrak, men för mig är detta en rimlig avgift för en hälsosam sömn i värmen.

Marmot Sovsäck Trestles Elite Eco 0

Lycklig med den här sovsäcken

-

Förutom återkallelsen av 2006-06-25. Jag åkte till Khibiny i två veckor (Arktis, Arktiska havet). Jag gillade sovväskan verkligen. Vädret var mest fuktigt, det regnade och svalt. Det var inte alltid möjligt att torka saker och kläder. Jag var tvungen att torka något på mig själv i sovsäcken medan jag sov. Så den här sovsäcken tar perfekt bort vatten, den var alltid torr inuti! Dessutom torkar det nästan direkt. Du står upp på morgonen och utanför är hela sovväskan våt - det är också det han tog bort från kroppen under natten och kondens. Jag kastar det på tältet, 10-15 minuter och det är helt torrt. Det frös aldrig, inuti värms det snabbt upp, men temperaturen på natten var inte lägre än 3 grader Celsius. Det enda (men detta är nit-plockning) var att du kunde göra en ficka för små saker lite mer och göra en ficka för kläder i huven som du lägger under huvudet istället för en kudde.

Marmot Sovsäck Trestles Elite Eco 0

Marmot bockar elite eco 0

-

Sovsäcken kom väldigt snabbt till Ryssland! På bara en vecka! Jag är väldigt trevlig förbluffad. Levereras med kompressionspåse och en förvaringsväska. Vid första anblicken ser det bra ut, sömmarna är väl sydda, dragkedjan är bekväm. Vid foten av fotfacket expanderar. Materialet i sovsäcken, det som är syntetiskt i kroppen glider. Så det borde inte fastna under sömnen. För det avsedda ändamålet ska jag använda i juli 2019 i Khibiny. Låt oss se hur varmt ..

Skriv en recension om denna produkt

Produktbetyg

Din feedback är viktig för oss, din recension om denna produkt kommer att revideras av våra experter och publiceras inom 5 arbetsdagar. Se till att din recension fokuserar på den här produkten och din erfarenhet av den, detta kommer att hjälpa andra kunder att fatta säkrare beslut. För eventuella problem med en beställning, vänligen kontakta oss.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up