up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

360

Osprey Reppu Atmos AG 65L

Osprey Reppu Atmos AG 65L

plus
Osprey

Osprey Reppu Atmos AG 65L

Tuotekuvaus Osprey Reppu Atmos AG 65L

Jatkamme myydyimpien pakkaussarjojemme, Atmos- ja Aura AG -sarjojen, parantamista. Tarjoaa erinomaisen ilmanvaihdon ja istuvuuden nykyaikaisille reppumatkoille minkä pituisille tai pituisille matkoille, ja siinä on antigravitaatioteknologia ja jatkuva kevyt verkkoselkäpaneeli, joka kääri käyttäjän äärimmäiseen mukavuuteen.


Ominaisuudet:

Kiinnitä säädettävän Fly™-lantiovyö ja valjaat
Kelluva kansi, jossa kaksi vetoketjullista taskua
Kaksi isoa sivuvetoketjua
AntiGravity™-taustajärjestelmä nokan lukituksen säädöllä
Kaksi vetoketjullista lantiovyötaskua


Tekniset tiedot:

Litraa: 68
Paino: 2,32
Taustajärjestelmä: Antigravity™-taustajärjestelmä Cam Lock -säädöllä

Materiaalit:
210D Nylon Honey Comb
Kontrasti kierrätettyTällä hetkellä, Osprey Reppu Atmos AG 65L tuotetta on saatavilla trekkinn:ssa. Tutustu myös valikoimamme muihin Osprey-merkkisiin ulkoilu tuotteisiin, joita ulkoilu verkkokaupastamme löytyy. Täydennä varusteitasi kauden Reput kokoelman malleilla. trekkinn:sta löydät aina kauden uusimmat ja trendikkäimmät Reput ja matkalaukut-mallit. Selaile valikoimamme tuotteita omassa rauhassasi ja löydä valikoimastamme juuri omiin tarpeisisi sopivat ulkoilu-tuotteet.

Ominaisuudet Osprey Reppu Atmos AG 65L

Väri
Sininen
Tilavuus
61-70 L
Sukupuoli
Miehet
Ikä
Aikuiset
Rakenne
Kehyksetön
Suositeltava Käyttötarkoitus
Vaellus

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Osprey Reppu Atmos AG 65L

Täydellinen moderni reppu edulliseen hintaan

-

Ostin tämän repun vaihtaakseni vanhan ja halvan. Valitsi tämän lukemalla paljon arvosteluja. Nyt näen, että se on paras! Siinä on paljon säätöjä ja se sopii täydellisesti. Kokeilin ensin laittamalla täytetyn pussini sisälle ja näytti siltä, että koko paino muuttui huomattavasti kevyemmäksi. Reppu jakaa painon täydellisesti selkään. Tuntuu, ettei siinä ole mitään. Samaan aikaan selkäni on nyt täysin tuuletettu, ei enää ylikuumenemista. Ja huomautus: repun sivuilla on kaksi pystysuoraa vetoketjua, jotka ulottuvat päätilavuuden sisäpuolelle. Vaikka monet arvostelut sanoivat, että sillä ei ole.

Osprey Reppu Atmos AG 65L

Vielä parempi

-

Minulla on vanhan version Osprey laukku ja annoin juuri tämän vuoden 2022 version laukun joululahjaksi pojalleni. Sininen väri on erittäin kaunis. Se on upea ja jopa tehokkaampi kuin edellinen!

Osprey Reppu Atmos AG 65L

Osprey atmos ag 65l reppu

-

Tänään sain tilauksen. Katsoin reppuani puolitoista tuntia. Kokeillut säätöjä, asenna itse. Esikatselu on hieno asia! Erinomainen kehitys teknisesti ja upea muotoilu! Yritys näyttää tehneen parhaansa. Tuotteessa on käytetty upeita materiaaleja. Kaikki näyttää luotettavalta, kätevältä ja toimivalta. On vielä kokeiltava reppua liiketoiminnassa, toivottavasti se ei petä. Kiitos kaikille, jotka osallistuivat kauniin ja tarpeellisen matkareppun kehittämiseen ja valmistukseen. Kiitos kauppayhtiölle nopeasta tilauksesta ja toimituksesta.

Osprey Reppu Atmos AG 65L

17.11.2022 - viktor

-

Pidin repusta todella paljon. En ole vielä kenttätestannut. Uskon, että hän tekee hienoa työtä.

Osprey Reppu Atmos AG 65L

Paras paketti tähän mennessä

-

Tämän paketin jousitus on hämmästyttävä, en juuri huomannut sen olevan siellä, ei ollut kipeitä kohtia edes muutaman päivän vaelluksen jälkeen ~12kg kokonaiskuormalla. Eri osastot tarjoavat paljon monipuolisuutta pakkaamiseen ja säästävät aikaa ja turhautumista. Tämä on neljäs reppuni 2 Gregoryn ja yhden Tatonkan jälkeen, ylivoimaisesti paras reppu mitä olen omistanut.

Osprey Reppu Atmos AG 65L

Kalasääski.

-

Et voi mennä pieleen Osrpey-reppujen kanssa. Erinomainen laukku, jossa on paljon ominaisuuksia.

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

Aiheeseen liittyvät tuotteet

clouse menu Sulje
up up