up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Brooks England

RYGGSÄCKAR

RYGGSÄCKAR

CYKELVÄSKAR

CYKELVÄSKAR

SADELLAR

SADELLAR

Kategorier

Bärkassar

Belysning

Herrskor

Hjälmar

Komponenter

Komponenter Reservdelar

Kroppsskydd

Marknadsföring

Underhåll

Allt( Brooks England )

Brooks england

Brooks England har varit en välrenommerad brittisk varumärke som är synonymt med fin hantverk och exceptionell kvalitet inom cykelvärlden sedan dess etablering 1866. Med en rik historia som sträcker sig över ett sekel har Brooks England etablerat sig som en ledande tillverkare av premiumcykelaccessoarer, inklusive cykelväskor, ryggsäckar, Pickwick, pannier och sadlar. Varje produkt visar varumärkets åtagande till tidlöst elegans och oöverträffad prestanda, vilket gör det till en favorit bland kräsna cyklister världen över.
Brooks England har etablerat sig som ett framstående varumärke inom cykelvärlden, som erbjuder ett utbud av exceptionella produkter som kombinerar elegans, funktion och hållbarhet. Från cykelväskor och ryggsäckar till Pickwick, pannier och sadlar fortsätter Brooks England att glädja cyklister med sitt åtagande till kvalitet och tidlös design. Med varje produkt förkroppsligar varumärket andan av cykling och erbjuder cyklister den perfekta följeslagaren för sina äventyr på två hjul. Inspirerad av varumärkets rika arv kombinerar varumärket en tidlös estetik med modern funktionalitet.

Broks England förenar stil och funktionalitet

Brooks England cykelväskor är noggrant utformade för att erbjuda cyklister en smidig blandning av stil och funktionalitet. Tillverkade av de finaste materialen ger dessa väskor hållbarhet och vädersäkerhet, så att de kan klara de krav som ställs på dagliga pendlande eller långdistansäventyr. Från budbärare till handtagväska ger varje bit uttryck för varumärkets hängivenhet till ytterst design och praktiska lösningar. Kollektionen med Brooks England ryggsäckar exemplifierar varumärkets åtagande till mångsidiga och bekväma lösningar för cyklister. Dessa ryggsäckar är noggrant utformade för att tillgodose cyklisters specifika behov, med ergonomiska axelremmar och ryggpaneler för förbättrad stöd och andningsförmåga.
Brooks England Pickwick är en klassisk rullöppen ryggsäck som har blivit en ikon för urban cykling. Tillverkad av vattenresistenta material säkerställer denna ryggsäck att dina tillhörigheter är säkra, även i oväntade väderförhållanden. Med ett rymligt innerutrymme och en rullöppen stängning erbjuder Pickwick mångsidighet i bärkapacitet, vilket gör den idealisk för både vardagspendling och helgäventyr. Brooks England pannier är berömda för sin eleganta design och praktiska. Dessa vackert tillverkade väskor är utformade för att säkert fästas på bakre rack av en cykel, och erbjuder gott om förvaringsutrymme för dagliga essentiella eller långdistans-touring. Tillverkade av högkvalitativa material och med intuitiva organisationsfickor, Brooks England pannier erbjuder cyklister en pålitlig och stilren metod att transportera sina tillhörigheter på sina cykelresor. Brooks England sadlar är världsberömda för sin exceptionella komfort och hållbarhet. Med noggrann uppmärksamhet på detaljer och ett åtagande att använda endast det finaste lädret skapar Brooks England sadlar som formar sig till cyklistens unika form över tid, vilket ger oöverträffad komfort. Varje sadel är tillverkad av skickliga hantverkare, vilket säkerställer oöverträffad hantverk och en tidlös estetik som lägger till en stilighet till vilken cykel som helst.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga