up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Fischer Skins Alproute 82/Transalp 82

plus
Fischer

Fischer Skins Alproute 82/Transalp 82

Tuotekuvaus Fischer Skins Alproute 82/Transalp 82

Iho 70 % mohairia ja 30 % nylonia – liuotinvapaa ja ei ime vettä, ja siinä on täydellinen yhdistelmä ihokiinnitystä ja helppoa käsittelyä Kohla Fibre Seal -teknologian ansiosta. Smart Adhesion Glue -liima toimii täydellisesti kaikilla lämpötila-alueilla. Fischer Fast Fix System varmistaa, että iho kiinnittyy sukseen nopeasti ja helposti.


Tekniset tiedot:

- Pituudet: 148


Tekniikat:

Liuotinvapaa:
- Ympäristöystävällinen tuotanto ilman liuottimia.

Vedenkestävä:
- Erityinen vedenkestävä fluori-hiilikyllästys johtaa parempaan liukumiseen ja pienempään kitkankestävyyteen kävelyn aikana.
Nyt voit tilata urheiluvarusteesi lähtemättä kotoasi mihinkään snowinn:ssa, omassa hiihtovarusteisiin erikoistuneessa verkkokaupassa. Haluamme, että voit nauttia vapaa-ajastasi ainutlaatuisella ja nautinnollisella tavalla, joten tarjoamme suuren valikoiman korkealaatuisia Pohjattuotteita suoraan Fischer:lta. Kysy meiltä lisää hiihtotuotteista, kuten Fischer Skins Alproute 82/Transalp 82, jotka on suunniteltu antamaan sinulle täydellisen mukavuuden ja nautinnon harrastaessasi urheilua tai päivittäisiä aktiviteettejasi.

Ominaisuudet Fischer Skins Alproute 82/Transalp 82

Väri
Keltainen
Cut
Valmis käytettäväksi
Composition type
Mohair / Nylon Mixed
Kiinnitysjärjestelmä
Tip clip / tail clip
Suositeltava Käyttötarkoitus
Vuorihiihto

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje
up up