up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top
Startsida

Skidbindningar

Längdskidåkning

()

SPARA PENGAR GENOM ATT KONFIGURERA DIN PACKNING

Hur väljer man längdskidbindningar?

När du köper bindningar för längdskidor finns det också flera faktorer som bidrar till skidans hållbarhet och prestanda, såsom materialdensitet, DIN intervall, styvhet, draghållfasthet, metalldelar och utformning av svängpunkter. Därför bör du kolla in alla dessa aspekter om du vill få den perfekta bindningen för dina stövlar. Salomon , Atomic , Rossignol , Fischer , Leki Alpino erbjuder det bästa utbudet av längdskidband.

De vanligaste faktorerna som hjälper dig att köpa rätt par längdskidbindningar är följande;

• Skidornas midjebredd
• Storlek på bromsar
• Din skidförmåga och expertis
• Höjd och stövelsullängd
• Vikt

När du väljer skidbindningar för längdskidåkning bör du också fokusera på dess konstruktion och hållbarhet. Högre DIN skidbindningar är speciellt designade för avancerade och professionella skidåkare. Dessa bindningar är gjorda av starkare material för att klara kraften, hållbarheten och hastigheten i brantare och tekniska terränger. Några av de bästa skidbindningarna är Salomon Nordic Ski Bindings, Atomic Nordic Ski Bindings och Rossignol Nordic Ski Bindings.
När din skida lossnar, om bromsarna är för smala kommer de inte att lossna från skidkanterna och kanske inte fälls ut ordentligt. Å andra sidan, om bromsarna är för breda kommer de att dra oftare när du åker skidor, särskilt i brant terräng. Därför rekommenderas det att du väljer en bromsbredd enligt din skidbredd med högst 15 mm bredare.

clouse menu Stänga