up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Hannah Matto Leisure 5

plus
Hannah

Hannah Matto Leisure 5

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Hannah Matto Leisure 5

Makuumatto Leisure luokittelemme Lite-luokkaan ja jolle on ominaista optimaalinen lämmöneristyksen, painon ja taitettavuuden suhde. Näiden ominaisuuksien ihanteellinen suhde varmistetaan rakenteella, jossa on pystysuorat ontelot, jotka ovat tasaisin välein PU-vaahdossa. Mallia suositellaan kolmen vuodenajan käyttöön. Makuualustan korkeus on 5,0 cm. Sen mukana toimitetaan korjaussarja ja pussi makuumaton pakkaamista varten.


Tekniset tiedot:

Paino: 1030 g
Mitat: 18 x 26 cm
Ulkomateriaali 30D joustavaa polyesteriä, materiaali huonompi 75D polyesteriHyödy nyt Hannah Matto Leisure 5 tarjouksistamme. ulkoilu verkkokaupastamme, trekkinn:sta, löydät kaikki tarvitsemasi korkealaatuiset tuotteet, jotta voit nauttia liikunnasta ilman ongelmia, parhaiden ulkoilu varusteiden avulla. Käy myös tutustumassa muihin ulkoilu kategorioihin ja löydä suosittuja Hannah-tuotteita parhailla hinnoilla.

Ominaisuudet Hannah Matto Leisure 5

Väri
Musta

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up