up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top
Startsida

Damkläder

Fleece - Luva: Without hood

()
load

Varför fleece är ett bra alternativ för utomhusbruk

Fleece tyg är ett av de bästa alternativen om du letar efter något mjukt, varmt, slitstarkt och miljövänligt för dina nästa utomhusaktiviteter. Det finns ett stort utbud av färger och otaliga mönster finns i fleecejackor och huvtröjor för kvinnor som du kan välja för vinteräventyrarna för att träffa spåret i stil.
Fleece är ett av de mest använda materialen i utomhuskläder som är lämpliga för svåra hårda väderförhållanden. Till skillnad från andra syntetmaterial eller ullmaterial är fleecejackor konstruerade på ett sådant sätt att det inte bildar kulor på tyget. Arcteryx , Salomon , Salewa , Columbia och Haglöfs är de bästa märkena som erbjuder ett brett utbud av fleecejackor för kvinnor i olika stilar och mönster.

Egenskaper hos fleecejackor

• Mjukare än ull
• Lättviktig
• Varmare och andas
• Isolerar inte när det är vått
• Bekväm
Fleece har otroliga fukttransporterande egenskaper och håller svett borta från din kropp och håller dig torr och varm samtidigt som luften cirkulerar genom tyget. Inte bara polyester fleece tyg är varmt, men de är också extremt slitstarka och idealiska för alla sportkläder. En fleecejacka är också ett bra val för utomhusbruk, eftersom de håller dålig lukt i schack medan du njuter av en aktiv utomhusaktivitet.


clouse menu Stänga