up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top

Elektronikskydd utomhus

Många elektronik som är gjorda för att användas utomhus kallas utomhuselektronik som utomhus TV och fjärrkontroller. Elektronik som uppfunnits utomhus är vattentät eller vattentät men kan fortfarande användas utomhus med rätt skydd.

Elektronikskydd utomhus

Det finns många smarta och säkra skydd som kan användas för att skydda din utomhuselektronik. Dessa skyddshöljen finns på märken som Petzl , Garmin , Sea to Summit , Bushnell , Led Lenser .

Kamerafodral
Det finns många anledningar att packa kameran och linserna i skyddsutrustning, till exempel ett kamerafodral. Du kan behöva ett vattentätt kamerafodral för att skydda kameran från fukt eller skador. En resväska för en kamera är lämplig för att lagra allt tillsammans. För att resa genom flygplatser och tågstationer är resväskan för en kamera det bästa alternativet.

Smartphone fodral
Smartphone fodral är utformat för att lägga till, stödja eller hålla en smartphone. Smartphone väska modeller bygger på displayen inches. Dammet kan minskas genom korrekt användning av telefonväskan. Det skyddar och ger total åtkomst till pekskärmar. Många användare av den senaste smarttelefonen frågar hur man kan bevara pekskärmen. De kan utnyttja den mest kända etiketten i telefonväskan som är avsedd att bevara den övergripande pekskärmen.

Tips för att skydda elektronik utomhus

1. Använd lämplig, väderbeständig utrustning
2. Använd ett mjukt fodral för din telefon och andra värdefulla elektroniska enheter.
3. Försök att hålla dem på en skuggig plats från solljus, till exempel i din väska, ficka eller skyddsfodral.


clouse menu Stänga