up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top

Välja en ryggsäck regnskydd i 3 steg


Det finns några viktiga punkter att tänka på innan du väljer ett ryggsäck regnskydd, ta en titt nedan;

Behöver du en vattentät ryggsäck?

Du behöver antagligen inte ha en vattentät ryggsäck. Istället måste du köpa ett regnskydd på din ryggsäck som du redan har. Om du planerar att stanna länge utomhus, göra vattensporter eller i regn, bör du överväga att köpa en vattentät ryggsäck.

Regnskyddets material

Om du letar efter ett pack regntäcke , välj den robusta. Eftersom det lättaste regnskyddet inte tål de tuffa väderförhållandena och det inte skulle vara så pålitligt och hållbart som du behöver. I synnerhet måste du tänka på vilken typ av resa och varaktigheten på din resa innan du väljer ett regnskydd. Leta efter en högpresterande, slitstark och robust förpackning för en medium till långväga vandringstur under regnperioder. Salewa , Haglöfs , Millet , The North Face och Trangoworld är några av de bästa varumärkena som du kan överväga för en högkvalitativ regnskydd för din ryggsäck.

Storlek på ryggsäck och regnskydd

Regnskyddet bör inte vara för stort eftersom det inte passar perfekt i din ryggsäck. Ett lite stort regnskydd kan dock vara ett bra val. Till exempel, om du är på långväga vandring, kommer du säkert att behöva hålla något extra inne i locket som en campingkarta eller sovsäck.

clouse menu Stänga