up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top

Hur använder jag markiser?

Huvarna

De yttre skalhuvarna för camping är gjorda av ogenomträngligt och tuff polyestertyg. Fodermaterialet är 100% bomullsduk och fyllningen är mjuk, varm och anmärkningsvärt avslappnad. Flexibel dragsko med halvcirkel håller huvudet från marken för att begränsa kyla och hålla sig varm.

Campingmattor

Uppblåsbara eller självuppblåsande mattor är det bästa alternativet för campingmattor om du är på en flerdagsturné, eftersom de vanligtvis är mycket bekvämare när de är fyllda och saker ner mindre när de inte används. Du kommer att kunna hoppa över dem i din campingryggsäck. Du kan köpa campingmattor från Black Diamond , Vaude , Sea to Summit , Ferrino , Columbus .

Tält

Tälten är skyddet som består av klädsel av tyg eller annat material som visas över, anslutet till ett ramverk av axlar eller fäst vid ett skärmrep. Medan mer otillräckliga tält kan vara fristående eller fästa i marken, är enorma tält normalt säkrade med hjälp av lyftsele som är fästa vid pinnar eller tälthållare.

Tips för att använda markiser

1. Om du vill fästa markisen under din campingtur, gör en övningskörning först.
2. Se till att du upptäcker alla ventiler och vet hur de fungerar innan du försöker sträcka för första gången.
3. Överväg att köpa en markisavdragare för att få markisen på plats på skenan.
4. En elektrisk pump är så bekväm.
5. Peka ut det. När den är ordentligt fäst, kommer den att skyddas mot en oväntad väderförändring.
6. Vaggpinnar är en nödvändighet om du kastar på ett hårddisk.
7. Att applicera ett takfoder hjälper till med isolering som håller din markis mer uppvärmd när det är kallt utomhus.


clouse menu Stänga