Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Haibike

Om Haibike
Haibike, en anerkjent navn i sykkelverden, har vært i forkant av den elektriske sykkel revolusjonen i over to tiår. Grunnlagt i 1995 av Susanne og Felix Puello, har den tyske merkevaren konsekvent presset grensene for innovasjon, teknologi og design i sykkelindustrien. Haibikes forpliktelse til å gi ryttere topp moderne elektriske sykler, terrengsykler, bysykler og viktige sykkel tilbehør har gjort det til et pålitelig valg for entusiaster over hele verden.

Haibikes reise fra dens begynnelse i 1995 til dens nåværende stilling som en ledende merkevare i sykkelindustrien er et vitne til dens forpliktelse til innovasjon og eksellens. Enten du er på jakt etter elektriske sykler, terrengsykler, bysykler, reservedeler, kjede låser eller batterier for el-sykler, Haibikes mangfoldige og høykvalitets tilbud tilpasser seg ryttere av alle preferanser og ferdighetsnivåer. Med Haibike, kjøper du ikke bare en sykkel; du investerer i en verden av eksepsjonelle sykkelopplevelser.

Pioner Excellence i Elektriske Sykler

Haibikes elektriske sykler er et vitne til merkevarens dedikasjon til innovativ teknologi og overlegen ytelse. Med et utvalg av modeller designet for ulike terreng og sykkelstiler, kombinerer Haibike elektriske sykler spenningen til tradisjonell sykling med bekvemmeligheten til elektrisk kraft. Enten du søker etter eventyr på ubarmhjertige stier eller en sømløs kommunikasjon i byen, tilbyr Haibikes e-sykler en eksepsjonell sykkelopplevelse. Haibike terrengsykler er designet for de mest utfordrende off-road eventyrene. Disse robuste maskinene kombinerer slitesterke rammer med presisjonskomponenter for å beherske hvilken som helst sti med selvtillit.
For bykommende og byboere tilbyr Haibike et utvalg av bysykler som prioriterer komfort, effektivitet og stil. Haibike bysykler er perfekte for å navigere gjennom trange gater, og gir en jevn og miljøvennlig måte å reise på i urbane miljøer. Haibike forstår viktigheten av å vedlikeholde ytelsen til sykkelen din. Fra erstatningsdekk og bremseklodser til gir og kabler, har Haibike sykkel reservedeler deg dekket med originale deler som sikrer sykkelens levetid.
Sikkerhet er avgjørende når det gjelder å beskytte sykkelen din mot tyveri. Haibike kjede låser gir fred i sinn, og tilbyr robuste og pålitelige løsninger for å holde sykkelen din trygg. Hjertet til enhver el-sykkel er det batteriet, og Haibike skiller seg ut på dette området. Deres utvalg av Haibike batterier for el-sykler tilbyr overlegen energitetthet og langvarig kraft, og sikrer at din elektriske sykkel kan ta deg på eventyr uten å gå tom for strøm. Disse batteriene er designet for å tåle de påkjenningene syklingen bringer med seg, samtidig som de gir konsistent ytelse.