Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Haibike

Information för Haibike
Haibike, en berömd namn inom cykelvärlden, har varit i framkant av elcykelrevolutionen i över två decennier. Företaget grundades 1995 av Susanne och Felix Puello och den tyska märket har konsekvent drivit gränserna för innovation, teknik och design i cykelindustrin. Haibikes engagemang för att ge cyklister toppmoderna elcyklar, mountainbikes, stadscyklar och nödvändiga cykelaccessoarer har gjort det till ett pålitligt val för entusiaster världen över.

Haibikes resa från sin tillblivelse 1995 till sin nuvarande position som ledande märke inom cykelindustrin är en vittnesbörd om dess engagemang för innovation och excellens. Oavsett om du letar efter elcyklar, mountainbikes, stadscyklar, reservdelar, kedjelås eller batterier för elcyklar, Haibikes mångsidiga och högkvalitativa erbjudanden passar för alla preferenser och färdighetsnivåer. Med Haibike köper du inte bara en cykel, du investerar i en värld av exceptionella cykelupplevelser.

Pionjärexcellens inom elcyklar

Haibikes elcyklar är ett vittnesbörd om märkets hängivenhet till avancerad teknik och överlägsen prestanda. Med ett utbud av modeller som är utformade för olika terränger och cykelstilar, kombinerar Haibike elcyklar spänningen i traditionell cykling med bekvämligheten av elektrisk kraft. Oavsett om du söker äventyr på steniga stigar eller en smidig kommunikation i staden, Haibikes e-cyklar erbjuder en exceptionell cykelupplevelse. Haibike-mountainbikes är utformade för de mest utmanande terrängerna. Dessa robusta maskiner kombinerar hållbara ramar med precision tillbehör för att bemästra varje spår med självförtroende.
För stadskommunikatörer och stadsbor erbjuder Haibike ett sortiment av stadscyklar som prioriterar komfort, effektivitet och stil. Haibike stadscyklar är perfekta för att navigera genom trånga gator och erbjuder ett mjukt och miljövänligt sätt att resa i stadsmiljöer. Haibike förstår vikten av att bibehålla din cykels prestanda. Från reservdäck och bromsskivor till växlar och kablar, Haibike cykelreservdelar har dig täckt med äkta delar som garanterar din cykels livslängd.
Säkerhet är avgörande när det gäller att skydda din cykel från stöld. Haibike-kedjelås ger trygghet, erbjuder robusta och pålitliga lösningar för att hålla din cykel säker. Hjärtat i varje elcykel är dess batteri, och Haibike excellerar i detta avseende. Deras utbud av Haibike-batterier för e-cyklar erbjuder överlägsen energitäthet och långvarig kraft, vilket garanterar att din elcykel kan ta dig på äventyr utan att ta slut. Dessa batterier är utformade för att tåla de ansträngningar som cykling innebär och leverera konsekvent prestanda.