up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Pomoca Skins Climb 2.0 Splitboard 145 Mm V2

plus
Pomoca

Pomoca Skins Climb 2.0 Splitboard 145 Mm V2

Tuotekuvaus Pomoca Skins Climb 2.0 Splitboard 145 Mm V2

Climb 2.0 -skinit ovat saatavilla Splitboard-versioina. Helposti mukautettavan Ready2climb -järjestelmän ja kahden koon ansiosta nämä kevyet kuoret sopivat kaikkiin markkinoilla oleviin splitboardeihin.


Ominaisuudet:

- Etuliitäntä ihon ja jakolevyn välillä 10° kulmassa olevan napsautuslukon ja keskimmäisen soljen ansiosta. Solki on helppo vaihtaa tarvittaessa.
- Helppo säätö Splitboardin kantapäähän elastisen Splitboard-pyrstöhihnan ansiosta.

Ready2climb Splitboardsille:
- Ota valittu iho, poista suojakalvo ja kiinnitä iho jakolevyn pohjaan.
- Leikkaa ihon molemmat puolet tasaiseksi Pomoca-leikkurilla.
- Olet nyt valmis aloittamaan matkasi
Oletko kiinnostunut Pomoca:n Skins Climb 2.0 Splitboard 145 Mm V2:sta? Tällä hetkellä tuotetta on saatavilla snowinn:n valikoimassa, omassa hiihto verkkokaupassasi. Meiltä snowinn:lta löydät suuren valikoiman Pomoca-merkkisiä hiihto varusteita. Mitä vielä odotat? Tilaa nyt oma Pomoca Skins Climb 2.0 Splitboard 145 Mm V2 vain muutamalla klikkauksella ja nauti liikunnan ilosta! Tutustu nyt snowinn:n laajaan valikoimaan hiihto varusteita.

Ominaisuudet Pomoca Skins Climb 2.0 Splitboard 145 Mm V2

Väri
Keltainen
Cut
Valmis käytettäväksi
Composition type
Mohair
Kiinnitysjärjestelmä
Puristin
Suositeltava Käyttötarkoitus
Lumilautailu

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje
up up