up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Climbing technology Jäähakku Agile Plus

plus
Climbing technology

Climbing Technology Jäähakku Agile Plus

Tuotekuvaus Climbing technology Jäähakku Agile Plus

Jäähakkua vuorikiipeily ja hiihtäminen.

Ominaisuudet:

erittäin monipuolinen, kompakti ja vahva;

anodisoitu valu akseli, karkaistua terästä pään ja ruostumaton teräs piikki;

myös osana turvasetti ASD PLUS KIT.


Climbing technology Jäähakku Agile Plus:n lisäksi, voit löytää monia muita samankaltaisia Jäähakuttuotteita Vaellusvarusteet kategoriastamme omasta ulkoilu verkkokaupastasi. Jos olet kiinnostunut ostamaan muita Climbing technology-tuotteita trekkinn:ssa, löydät laajan valikoiman ulkoilutuotteita, joista voit olla kiinnostunut. Climbing technology on sitoutunut kehittämään ja parantamaan ulkoilukokemustasi sekä aloittelijatasolla että edistyneellä tasolla aina edullisin hinnoin.

Ominaisuudet Climbing technology Jäähakku Agile Plus

Väri
Oranssi
Musta

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Hyvä laatu

-

Oikein hyvä

Oikein hyvä!

-

En ole vielä kokeillut, mutta ilmeisesti tuote on juuri sitä mitä etsin. Lyömätön hinta/laatusuhde. Minun tapauksessani se on pääasiassa vuoristolumilautailua varten.

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up