up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

360

La sportiva Kiipeilykengät Katana

La sportiva Kiipeilykengät Katana

plus
La sportiva

La Sportiva Kiipeilykengät Katana

Tuotekuvaus La sportiva Kiipeilykengät Katana

La Sportiva Katana on täydellisesti jäsennelty kiipeilykenkä, joka tarjoaa täydellisen tasapainon, kun olet siellä tutkimassa! Kiipeilijän paras ystävä La Sportiva Katana on tyypillisesti tossut, joiden kierre on kevyt ja mukava käyttää. Tämä monipuolinen kenkä on suunniteltu tarjoamaan teknistä toimivuutta ja kestävyyttä arvaamattomassa vuoriympäristössä.

Suede-nahasta valmistetun yläosan ansiosta yhdistettynä mikrokuituihin, joka tarjoaa paljon vakautta, joustavuutta ja mukavuutta vuoriston väärinkäytön ja kiipeilyn aikana. Ulkopohjan Vibram XS Edge mahdollistaa myös kengän tunkeutumisen maahan luomalla hyvän kitkan ja tartunnan märkiä kiviä vastaan, kun polkua juokset tai kiipeilet vuorille. La Sportiva Python on ihanteellinen kenkä kantapään kiinnittämiseen , kiipeilymatkoihin, koska tarranauhat tarjoavat turvallisen ja vakaan sijainnin .

Se on lopullinen urheilujalkine, joka on suunniteltu erityisesti kaikille seikkailuurheilulajikkeille . La Sportiva Katana on vastaus, jos etsit retkeily- tai vuorikiipeilykenkiä, jotka tarjoavat suojaa, pitoa ja mukavuutta . Suorituskykyinen koukku ja silmukan sulkukenkä kaikille kiipeilytyypeille.

Ominaisuudet:

Takana on Tyynenmeren takana kärjessä, ja takana on Dentex kosteudenhallintaa varten. Katana urheiluun kuuluu Lorican toe-laatikko, joka auttaa pitämään kärryn muotoa ja antamaan tehoa samalla, kun reunus on.

Rintareppu on kytketty tehonsyöttöön, jolla on erinomainen rajaustuntuma ja vastakkaiset koukku- ja silmukkavahvistimet antavat vastakkaiset jännitteet erinomaiseen sovitukseen.

IDEAL TERRAIN: kohtalaisen ylhäältävät urheilureitit, kasvojen kiipeily, kuntosali, kiipeily

Tekniset tiedot:

PAINO: 7,87 oz? 223 g

VIIMEISIN: PD 55

FIT: Tekniikka keskipitkän korkean epäsymmetrian kanssa

UPPER: Lorica / nahka

LINING: Tyynenmeren (eturaajat) / Dentex (takaisin)

MIDSOLE: 1,1 mm täyspitkä LaspoFlex

SOLE: 4 mm Vibram XS Edge


Oletko kiinnostunut La sportiva:n Kiipeilykengät Katana:sta? Tällä hetkellä tuotetta on saatavilla trekkinn:n valikoimassa, omassa ulkoilu verkkokaupassasi. Meiltä trekkinn:lta löydät suuren valikoiman La sportiva-merkkisiä ulkoilu varusteita. Mitä vielä odotat? Tilaa nyt oma La sportiva Kiipeilykengät Katana vain muutamalla klikkauksella ja nauti liikunnan ilosta! Tutustu nyt trekkinn:n laajaan valikoimaan ulkoilu varusteita.

Ominaisuudet La sportiva Kiipeilykengät Katana

Väri
Violetti
Valkoinen

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

La sportiva Kiipeilykengät Katana

Erinomainen

-

Erinomainen tuote, kevyt ja pehmeä

La sportiva Kiipeilykengät Katana

Katana

-

Hyvät kissat. Pikatoimitus

La sportiva Kiipeilykengät Katana

Juuri oikea

-

Mukava, hyvä muotoilu ja kohtuullinen hinta.

La sportiva Kiipeilykengät Katana

Katana toistaa

-

Paras kissan jalka rocodromolle historiassa ... Ja pitkille teille .. Ostin sen, se pilasi minut jo vanhalta ja ostin saman uudelleen ... Suositellaan 100%.

La sportiva Kiipeilykengät Katana

Upeat kiipeilykengät

-

Ensimmäiset oikeat kiipeilykengäni - erittäin mukavat ja valettu jalkoihin muutaman kerran käytön jälkeen!

La sportiva Kiipeilykengät Katana

Erittäin hyvä

-

Erittäin helppo käyttää ja sopiva. Hinta oli hyvä ja toimitus sujuvaa.

La sportiva Kiipeilykengät Katana

Hyvä kenkä, hyvä hinta

-

Kenkä on erittäin mukava ja rakastaa kantapääkoukkua! Toimitus oli melko nopea.

La sportiva Kiipeilykengät Katana

Hyvä kissa jalka, nopea toimitus, paras hinta

-

Olen käyttänyt katana-mallia, koska aloin kiivetä ja se on suosikkini. Teen kaiken, lohkareen, köyden ... Kissan jalka sopeutuu jalkaasi hetken kuluttua. Useilla pituuksilla he ovat ehkä hieman epämiellyttäviä. Trekkinnin 10-luvun toimituspalvelu on täysin suositeltavaa. Hinta oli myös halvin, ja niillä oli minun koko, jonka löysin vaikea löytää fyysisissä myymälöissä. Toistan, kun minun täytyy ostaa uusia!

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

Aiheeseen liittyvät tuotteet

clouse menu Sulje
up up