up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

360

La sportiva Klatresko Katana

La sportiva Klatresko Katana

plus
La sportiva

La Sportiva Klatresko Katana

Se flere relaterte produkter til:

Produktbeskrivelse La sportiva Klatresko Katana

La Sportiva Katana er en perfekt strukturert klatresko som tilbyr den perfekte balansen mens du er ute og utforsker! En klatrers beste venn La Sportiva Katana er typisk en tøffel med en vri som er lett og behagelig å ha på. Denne allsidige skoen er konstruert for å tilby teknisk funksjonalitet og holdbarhet i det uforutsigbare fjellmiljøet.

Takket være den øvre laget av semsket skinn kombinert med mikrofiber som gir mye stabilitet, fleksibilitet og komfort under fjellmisbruk og klatring. Også Vibram XS Edge på yttersålen gjør at skoen kan trenge ned i bakken og skaper god friksjon og grep mot de våte steinene mens du løper eller klatrer i fjellet. La Sportiva Python er en ideell sko for hælkobling, klatreekspedisjoner da borrelåsstropper gir sikker og stabil posisjonering .

Det er en ultimate sportssko designet spesielt for alle junkier med eventyrsport . La Sportiva Katana er svaret hvis du leter etter fotturer eller fjellklatresko som gir beskyttelse, trekkraft og komfort . En ytelse krok og loop closure sko for alle typer klatring.

Egenskaper:

Lined med Stillehavet i forfoten for tåknok komfort og Dentex i ryggen for fuktighetsadministrasjon, har Katana en Lorica toe-boks for å holde formen på tåboksen og gi strøm mens du kanter.

Slingshot-randen er koblet til strømforsyningen for utmerket kantpredighet, og de motsatte krok og sløyfe-stroppene gir motstridende spenning for en god passform.

IDEAL TERRAIN: moderat overhengende sportsruter, ansikts klatring, gym klatring, crack climbing

spesifikasjoner:

VEKT: 7,87 oz? 223 g

LAST: PD 55

FIT: Tech w / Medium High Asymmetry

HØYRE: Lorica / Leather

LINING: Stillehavet (forfoot) / Dentex (tilbake)

MIDSOLE: 1.1mm full lengde LaspoFlex

SOM: 4 mm Vibram XS Edge


Kjenner du alle de egenskaper som gjør La sportiva Klatresko Katana unik. Hvis du er interessert i La sportiva Klatresko Katana bør du vite at dette produktet er på lager i dette øyeblikk i vår nettbutikk trekkinn. Vår omfattende Klatresko kolleksjon vil vi sørge for at du finner akkurat det du leter etter for å nyte utendørs aktiviteten til det fulle. Nyt fordelene med å kjøpe et trekkinn og bli med i det største sportssamfunnet.

Spesifikasjoner La sportiva Klatresko Katana

Farge
Hvit
Lilla

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

La sportiva Klatresko Katana

Utmerket

-

Utmerket produkt, lett og mykt å ta på

La sportiva Klatresko Katana

Katana

-

Gode katter. Kjapp levering

La sportiva Klatresko Katana

Akkurat passe

-

Komfortabel, god design og rimelig pris.

La sportiva Klatresko Katana

Katana ville gjenta

-

Den beste kattefoten for rocodromo i historien ... Og for lange veier .. Jeg kjøpte den, den bortskjemte meg av gamle allerede og jeg kjøpte den samme igjen ... Anbefalt 100%.

La sportiva Klatresko Katana

Flotte klatresko

-

Mine første ordentlige klatresko - veldig behagelige og støpte til føtter etter noen gangers bruk!

La sportiva Klatresko Katana

Veldig bra

-

Veldig lett å ha og passe. Prisen var god og leveransen var jevn.

La sportiva Klatresko Katana

Bra sko, god pris

-

Sko er superkomfortabel og elsker funksjonen i hælkroken! Leveransen gikk ganske raskt.

La sportiva Klatresko Katana

God kattfot, rask levering, best pris

-

Jeg har brukt katana modellen siden jeg begynte å klatre og det er min favoritt. Jeg gjør alt, boulder, tau ... Kattfoten tilpasser seg foten etter en stund. I flere lengder er de kanskje litt ubehagelige. Tjenesten for levering av trekkinn på 10, helt tilrådelig. Prisen var også den billigste, og de hadde min størrelse, som jeg fant vanskelig å finne i fysiske butikker. Jeg vil gjenta når jeg må kjøpe nye!

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

Сопутствующие товары

clouse menu Lukk
up up