up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Sea to summit Maton Malli Miehelle Ether Light XT Extreme

Sea to summit Maton Malli Miehelle Ether Light XT Extreme

plus
Sea to summit

Sea To Summit Maton Malli Miehelle Ether Light XT Extreme

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Sea to summit Maton Malli Miehelle Ether Light XT Extreme

Yli 6 R-arvolla 10 cm: n paksu Etherlightxt Extreme -matto määrittelee kevyen nukkumismukavuuden talven seikkailuihin ympäri maailmaa.

Sea To Summitin ilmajousisolut ovat syy, jonka vuoksi nukut paremmin tällä ilmamatolla. Jokainen ilmajousitettu solu muodostaa itsenäisesti ja antaa maton mukautua kehosi muotoon. Tämä tarjoaa tukea ja mukavuutta levittämällä tasaisempaa painetta maton pintaan.
Erittäin paksun (Xt) Etherlight-suunnittelun vuoksi monia TPU-silmukoita käytetään yhdistämään ylä- ja alareunan kangaskerrokset ilmajousitettuun solupistehitsauskuvioon. Nämä silmukat mahdollistavat ylä- ja alakerrosten sijoittamisen kauemmas toisistaan, mikä luo suurempia ilmataskuja täytettynä - täydellinen sivupajureille. Tämä malli vaatii myös vähemmän kangasta, mikä tarkoittaa suurta vakautta ja mukavuutta pienemmälle painolle.
Kaksitiheyksiset termoliittieristyskerrokset täyttävät ilmajousitetut solut ja pyrkivät yhdessä estämään konvektiivisen lämmönsiirron ja parantamaan lämpöä samalla kun ne säilyvät kevyinä ja pakattavina.
Kun elohopea putoaa, Etherlightxt Extremen 6,2 (naisten 6,3) astm R-arvo pitää sinut pehmustettuna ja eristettynä kylmistä kovista kokkareista ja kolhuista.


Ominaisuudet:

Erittäin paksu ja poikkeuksellisen lämmin - 10 cm reppumatkailumukavuutta äärimmäisiin olosuhteisiin
Astm R -arvo 6,2 on suunniteltu kylmän sään käyttöön
Kaksoistiheyskerrokset termoliittieristystä
Erittäin paksu (Xt) ilmajousitettu kennorakenne 10 cm: n vakaan mukavuuden takaamiseksi
Kenttä korjattavissa mukana tulevilla itseliimautuvilla laastareilla
Erittäin tuore mikrobilääkehoito, joka lisätään TPU-kaavaan, estää homeen sisäisen kasvun
Tyynyn lukko kiinnittää Eros-tyynyn mattoon
Nopea ja helppo inflaatio, tyhjennys ja säätö monitoimilaitteella, korkea virtausventtiili ja toimitettu ilmavirran pumppupussi


Tekniset tiedot:

Kevyt, hiljainen ja tarttuva 30 / 40d-nailonkasvokangas


Teknologia:

Ilmajousitetut solut ovat nukkumattoalueidemme ydinteknologia, ja ovatko ne syy miksi nukut paremmin merellä Summit-nukkumatto.
Tyypillisen hämmentyneen rakenteen sijaan Sea to Summit -matot rakennetaan pistehitsauskuvion avulla, jotta luodaan korkean pinta-alan matriisi toisiinsa liitetyistä kammioista, joita kutsutaan ilmajousisoluiksi. Ilmajousitetut solut toimivat samalla tavoin kuin taskujousipatja, kun jokainen solu muodostaa itsenäisesti patja mukautuu kehosi muotoon, joka tuntuu pehmeämmältä ja mukavammalta, kun vartalolle tulee enemmän kosketusta ja tasainen paine.
Suuremmat ilmataskut luodaan käyttämällä monia TPU-silmukoita, jotka yhdistävät ylä- ja alareunan kangaskerrokset ilmalla jousitetun solupistehitsauskuvion kanssa. TPU-silmukat mahdollistavat ylä- ja alakerrosten sijoittamisen kauemmas toisistaan, jolloin syntyy suurempia ilmataskuja, kun ne täyttävät vaativat vähemmän kangasta.

Ekstruusio-Tpu-laminointi:
Tpu-laminointia käytetään lääketieteen ja ilmailuteollisuuden ainutlaatuisella prosessilla. Suulakepuristuslaminointi on kestävämpää, johdonmukaisempaa ja antaa meille mahdollisuuden käyttää omaa TPU-reseptiämme. On erittäin hyvä rullata rullalle -laminointi, jota käytetään useimmissa muissa ulkotuotteissa tällä hetkellä ja joka voi kärsiä irrotusongelmista. Olemme myös ottaneet käyttöön mikrobilääkehoiton TPU: seen estämään homeen tai sienen kasvua.

Monitoimiventtiili:
Inflaation ja deflaation helpottamiseksi Sea To Summit on kehittänyt oman, patenttihakemuksen kohteena olevan monitoimiventtiilin.
Venttiili integroi täyttöportin yksisuuntaisella venttiilillä estääkseen ilman menetyksen ennen venttiilin tiivistämistä, nopean ilmanpoiston tyhjennysportin ja hienosäätöpainikkeen mukavuuden säätämiseksi - kaikki yhdessä kompakti, matalaprofiilinen yksikkö.

Pillowlock ™ -järjestelmä:
Kiinnitä meresi huipputyynyn helposti mereen huipun mattoon liukastumattoman unen saamiseksi.
Suunniteltu pitämään tyynysi tarkalleen siellä, missä sen tarkoitus on olla - unimatolla - Ainutlaatuiset Pillowlock ™ -koukku- ja silmukkakiinnityslaastarimme ovat vakiona kaikkien mattojemme kanssa vuoden 2019 puolivälistä.

R-arvo:
R-arvo (vastusarvo) on metriikka, jota käytetään arvioimaan kuinka tehokkaasti unimattosi kestää lämpöhäviötä. Se on ainoa tapa tietää, kuinka hyvin matto estää kehosi lämmön etenemisen maapallon lämpötilan takia (joka voi olla paljon kylmempi kuin ilman lämpötila).
Tämä arvo voidaan testata talossa, mutta merellä huipulle. Matot testataan itsenäisesti laboratoriossa tarkasti kontrolloitujen standardien mukaisesti.
Uusi alan standardi Astm F3340 18 -testaus on nyt otettu käyttöön, ja kaikki vuodesta 2020 eteenpäin julkaistut meri- ja huippukokouksen matot testataan tämän standardin mukaisesti.


Sea to summit Maton Malli Miehelle Ether Light XT Extremea on saatavilla monissa eri kooissa ja väreissä. Jos olet kiinnostunut ostamaan Sea to summit:n tuotteita, kuten Maton Malli Miehelle Ether Light XT Extreme, löydät ne omasta ulkoilu verkkokaupastasi trekkinn:sta. Älä siis epäröi pidempään, sillä meiltä tilaaminen on erittäin helppoa ja saat tuotteesi kotiovellesi toimitettuina muutamassa päivässä. trekkinn:sta löydät korkealaatuisia tuotteita taatuilla edullisilla hinnoilla sekä ulkoilu varusteita Sea to summit:lta.

Ominaisuudet Sea to summit Maton Malli Miehelle Ether Light XT Extreme

Väri
Musta

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Sea to summit Maton Malli Miehelle Ether Light XT Extreme

Erinomainen

-

Erittäin mukava (10 cm paksuus on havaittavissa) ja hyvä laatu on myös havaittavissa. Sen inflaatiojärjestelmä on mielestäni erittäin hyödyllinen. En ole vielä kokeillut sitä vuoristossa, mutta haluan!

Sea to summit Maton Malli Miehelle Ether Light XT Extreme

Hieno matto

-

Aivan upea matto, erittäin mukava ja lämmin. Se on kokoon nähden aika kevyt. Voi olla hieman iso pakattuna, mutta se on silti melko pieni.

Sea to summit Maton Malli Miehelle Ether Light XT Extreme

Sea huipulle eetteri light xt extreme

-

loistava patja, minulla on kaksi vielä kokeilematta. mutta hyvää huomenta alkaa aamusta ja se oli varmasti hieno ostos:, mutta ennen kaikkea erinomainen myyjä, tosi nopea lähetyksessä huolellisesti suljetun paketin. Lyhyesti sanottuna suosittelen sekä patjaa että myyjää

Sea to summit Maton Malli Miehelle Ether Light XT Extreme

Kaksi mattoa erilaisiin olosuhteisiin.

-

Sea to Summit valmistaa aina laadukkaita varusteita, eikä tämä ole poikkeus. Melko isompi ja hieman painavampi kuin minun StoS Ultralight Insulated matto, mutta mitä hintaa annat lämpimälle ja mukavalle unelle. Jos haluan olla mukava kylmässä koko yön, otan tämän. Jos yritän pitää painosi minimissä, otan Ultrakevyt.

Sea to summit Maton Malli Miehelle Ether Light XT Extreme

Täydellinen (kylmä ja) mukava yö

-

Mukavin nukkumatto, jonka tiedän. Todella lämmin koko vuoden käyttöön ja silti kevyt ja riittävän pakattava kevyeen reppuun

Sea to summit Maton Malli Miehelle Ether Light XT Extreme

Meri huipulle eetterivalo xt äärimmäinen

-

Suuri nukkumatto, 10 cm, riittää tuntemaan olonsa mukavaksi telttailuun tai vaellukseen, ja eristys piti minut lämpimänä kylmän huhtikuun alun aikana.

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

Aiheeseen liittyvät tuotteet

clouse menu Sulje
up up