up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

Sea to summit Matmodell För Man Ether Light XT Extreme

Sea to summit Matmodell För Man Ether Light XT Extreme

plus
Sea to summit

Sea To Summit Matmodell För Man Ether Light XT Extreme

Se fler produkter som hör ihop med:

Produktbeskrivning Sea to summit Matmodell För Man Ether Light XT Extreme

Med ett R-värde över 6 omdefinierar den 10 cm tjocka Etherlightxt Extreme Air Matten lätt sovkomfort för vinteräventyr över hela världen.

Sea To Summits luftfjädrade celler är anledningen till att du kommer att sova bättre på denna luftmatta. Varje luftfjädrad cell deformeras oberoende och låter mattan anpassas till din kroppsform. Detta ger stöd och komfort genom jämnare spridning av tryck över mattans yta.
För den extra tjocka (Xt) Etherlight-designen används många TPU-öglor för att ansluta de översta och nedre tyglagren till det luftfjädrade cellspetsmönstret. Dessa öglor gör att de övre och nedre lagren kan placeras längre ifrån varandra vilket skapar större luftfickor när de är uppblåsta - perfekt för sidosovare. Denna design kräver också mindre tyg totalt sett vilket innebär stor stabilitet och komfort för mindre vikt.
Dubbla densitetsskikt av termolitisolering fyller de luftfjädrade cellerna och arbetar tillsammans för att förhindra konvektiv värmeöverföring och öka värmen samtidigt som den är lätt och packbar.
När kvicksilveret tappar, kommer Etherlightxt Extreme 6.2 (Dam 6.3) Astm R-värde att hålla dig dämpad och isolerad från de kalla hårda klumparna och stötar under.


Funktioner:

Extra tjock och extremt varm - 10 cm sömnkomfort för backpacking för extrema förhållanden:
Astm R-värde 6.2 är konstruerat för kallt väder
Dubbla densitetsskikt av termolitisolering
Extra tjock (Xt) luftfjädrad cellkonstruktion för 10 cm stabil komfort
Fält repareras med medföljande självhäftande lappar
Ultra Fresh Anti Microbial Treatment tillagd i Tpu-formeln förhindrar inre mögeltillväxt
Kuddlås fäster en Eros-kudde på mattan
Snabb och enkel uppblåsning, tömning och justering med multifunktion, hög flödesventil och medföljande luftströmspump


Specifikationer:

Lätt, tyst och grippy 30 / 40d ansiktsväv i nylon


Teknologi:

De luftfjädrade cellerna är kärnteknologin i vårt sovmattorsortiment och är anledningen till att du kommer att sova bättre på havet för att toppa sovmattan.
Istället för den typiska förvirrade konstruktionen är Sea to Summit-sovmattor konstruerade med ett svetsmönster för att skapa en matris med hög yta av sammankopplade kamrar som kallas luftfjädrade celler. Luftfjädrade celler fungerar på samma sätt som en fickfjädermadrass, eftersom varje cell deformeras oberoende. Madrassen passar din kroppsform som känns mjukare och bekvämare med mer kroppskontaktområde och till och med spridning av tryck.
Större luftfickor skapas genom att använda många TPU-öglor som förbinder de översta och nedre tyglagren med vårt luftfjädrade cellspetsmönster. Tpu-öglorna gör att de övre och nedre lagren kan placeras längre ifrån varandra och skapar större luftfickor när de är uppblåsta som kräver mindre tyg totalt sett.

Extrudering av TPU-laminering:
Vår Tpu-laminering appliceras genom en process som är unik för medicinska och flygindustrin. Extruderingslaminering är mer hållbar, konsekvent och gör det möjligt för oss att använda vårt eget Tpu-recept. Det är mycket överlägset att rulla till rulllamination, som används i de flesta andra utomhusprodukter för närvarande och kan drabbas av problem med delaminering. Vi har också infört en antimikrobiell behandling i Tpu för att förhindra mögel eller svamptillväxt.

Multifunktionsventil:
För att göra inflationen och deflationen lättare har Sea To Summit utvecklat vår egen, patentsökta multifunktionsventil.
Ventilen integrerar en uppblåsningsport med en envägsventil för att förhindra förlust av luft innan du tätar ventilen, en snabb luftutloppsportport och en finjusteringsknapp för att justera för komfort - allt i en kompakt enhet med låg profil.

Pillowlock ™ -system:
Säkra enkelt ditt hav till toppkudden till ditt hav för att toppmatta för en glidfri sömn.
Designad för att hålla din kudde exakt var den är tänkt att vara - på din sovmatta - våra unika Pillowlock ™ -krok- och ögla-fästanordningar kommer som standard med alla våra mattor från mitten av 2019.

R-värde:
Ett R-värde (motståndsvärde) är ett mått som används för att bedöma hur effektivt din sovmatta motstår värmeförlust. Det är det enda sättet att veta hur väl din matta kommer att förhindra att din kroppsvärme täcks av marktemperaturer (vilket kan vara mycket kallare än lufttemperaturer).
Detta värde kan testas internt men till sjöss för att toppa våra mattor testas oberoende på ett laboratorium med exakt kontrollerade standarder.
Den nya branschstandarden Astm F3340 18-testning har nu introducerats och alla havsmattmattor som släppts från och med 2020 testas enligt denna standard.


Sea to summit Matmodell För Man Ether Light XT Extreme är tillgänglig i olika färger och storlekar. Om du är intresserad av att köpa Sea to summit Matmodell För Man Ether Light XT Extreme från vår online friluftslivbutik trekkinn, tveka inte mer och få varan levererad till din dörr inom några dagar. På trekkinn kan du garanterat hitta de lägsta priserna på produkter inom friluftslivutrustning från märket Sea to summit.

Funktioner Sea to summit Matmodell För Man Ether Light XT Extreme

Färg
Svart

Skriv en recension och tjäna CoINNs coinns

Sea to summit Matmodell För Man Ether Light XT Extreme

Excellent

-

Mycket bekväm (10 cm tjockleken märks) och den goda kvaliteten märks också. Det inflationssystem som det har tycker jag är mycket användbart. Jag har inte provat det i fjällen än, men jag vill!

Sea to summit Matmodell För Man Ether Light XT Extreme

Jättefin matta

-

Helt fantastisk matta, extremt skön och varm. Den är ganska lätt med tanke på storleken. Kan vara lite skrymmande när den packas undan, men den är fortfarande ganska liten.

Sea to summit Matmodell För Man Ether Light XT Extreme

Havet till toppmötet eter ljus xt extrem

-

bra madrass, jag har två kvar att prova. men god morgon börjar på morgonen och det var verkligen ett bra köp:, men framför allt, utmärkt säljare, seriöst snabbt med att skicka noggrant stängt paket. kort och gott rekommenderar jag både madrassen och säljaren

Sea to summit Matmodell För Man Ether Light XT Extreme

Två mattor för olika omständigheter.

-

Sea to Summit gör alltid redskap av god kvalitet och detta är inget undantag. Ganska lite större och lite tyngre än min StoS Ultralight Isolerad matta men vilket pris lägger du på en varm och bekväm sömn. Om jag vill vara bekväm i kylan hela natten tar jag det här. Om jag försöker hålla vikten på ett minimum tar jag Ultralight.

Sea to summit Matmodell För Man Ether Light XT Extreme

Perfekt för (kall och) bekväm natt

-

Mest bekväm sovmatta som jag känner till. Riktigt varmt för användning året runt och fortfarande lätt och packbart nog för lätt backpacking

Sea to summit Matmodell För Man Ether Light XT Extreme

Sea to top ether light xt extreme

-

Stor sovmatta, 10 cm är tillräckligt för att känna mig bekväm när jag camping eller vandrar och isoleringen höll mig varm under den kalla början av april.

Skriv en recension om denna produkt

Produktbetyg

Din feedback är viktig för oss, din recension om denna produkt kommer att revideras av våra experter och publiceras inom 5 arbetsdagar. Se till att din recension fokuserar på den här produkten och din erfarenhet av den, detta kommer att hjälpa andra kunder att fatta säkrare beslut. För eventuella problem med en beställning, vänligen kontakta oss.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

Relaterade produkter

clouse menu Stänga
up up