up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top

Typer av sandaler för utomhusbruk

Lädersandaler

En av de viktigaste fördelarna med lädersandaler är att de är långvariga. Äkta lädersandaler kan överleva andra sandaler gjorda av syntetiska material. Läder av hög kvalitet dröjer sig kraftigt mot att kräva arbetsförhållanden, vilket tyder på att skorna kommer att hålla ut mycket längre. Sandaler för kvinnor i läder har många mönster idag. Du kan köpa damsandaler från Salomon , Columbia , Adidas , La Sportiva , Merrell .

Sandaler i polyamid

Polyamid sandaler är lätta, flexibla, anpassningsbara och har tillräcklig markisolering och stötdämpande egenskaper. Polyamid sandalerna har bäst stabilitetsprestanda. De har god markhäftning och är gjorda av ett icke märkande, långvarigt material som förbättrar uthållighet och hållbarhet.

Sandaler i polyester

Polyester är ett underbart material för sandaler. Du hittar polyester inifrån och ut på polyestersandaler och till och med på baserna. Konstgjord polymerfiberpolyester är lätt och långvarig. Polyestersandaler är töjbara och har en egen blick.

Gummisandaler

Gummisandaler är vanligtvis justerbara och vattentäta. Du känner dig normalt mjukare när du bär gummisandalerna. Gummisandaler är också ganska fasta och får dem att känna sig bekväma för vissa människor. Gummisandaler är enkla och roliga skor som är perfekta för stränder och andra avslappnade miljöer.

Textil Sandaler

Textilsandalerna innebär att artikeln är gjord av tyg som bomull eller annat veganskt material. Textilsandaler tillverkade av ett mer permeabelt tyg kallas vattentäta. Dessa sandaler är andningsbara och är lätta att bära. Textilsandaler är bäst för fritidsklädsel under sommarsäsongen.

clouse menu Stänga