up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top

Hur man väljer reseadapter

Reseadaptern är en elektrisk eller elektronisk anordning som är särskilt uppfunnen för att tillhandahålla en strömförsörjning till en elektronisk enhet såsom en bärbar dator eller andra enheter. Resekraftadaptrar hjälper enkelt till att montera hack i en extern strömterminal. Bästa resekraftadaptrar finns på märkena som Petzl , Garmin , Black Diamond , Suunto , Outdoor Research

Laddningsbara batterier och laddare

Ett uppladdningsbart batteri och laddare eller sekundärcell är en typ av elektriskt batteri som kan laddas, tömmas i en last. Uppladdningsbara batterier och laddare kan laddas många gånger om dagen. Det är i motsats till ett engångsbatteri eller initialt batteri, som tillhandahålls fulladdat och urladdat efter användning.

Batteriladdare

En batteriladdare är en enhet som används för att sätta in energi i en sekundär cell genom att driva en elektrisk ström genom den. Laddningsordningen beror på batteriladdarens storlek och typ.

5 saker att komma ihåg när du väljer en reseadapter

Det viktigaste att komma ihåg när du väljer en reseadapter är att den bara kommer att förändra arrangemanget av stiften på laddaren, inte spänningen som kommer ut ur eluttaget.
Välj den minsta adaptern eller adaptern eftersom den kan fungera på alla dina förväntade destinationer.
För att undvika problem, köp en tre stiftsversion av reseadaptern. Att köpa din adapter före användningstiden hjälper dig att spara pengar.
Innan du köper en adapter, kom ihåg att granska adapternas maximala effekt.


clouse menu Stänga