up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top

Elektroniska tillbehör utomhus

Elektroniska tillbehör är mycket viktiga under campingen. De är delar av elektronisk utrustning som har ett speciellt syfte och moderna elektroniska tillbehör är källor som hjälper till att lätt tolka våra campinguppgifter. Elektroniska tillbehör erbjuds av varumärkena som Petzl , Salewa , Mammut , Suunto , Led Lenser

Elektronikfodral

Ett elektronikfodral används för att skydda den elektroniska utrustningen under resor eller camping. Elektronikfodral skyddar din surfplatta, smartphone och andra elektroniska enheter från vatten och smuts. Ett vattentätt elektronikfodral kan skydda dina tillbehör ner till 1 meter.

Mobiltelefonstativ

Mobiltelefonstativ är ett litet objekt som används för att stärka din mobila enhet. Mobiltelefonstativet är tänkt att ligga på en solid yta, som ett bord eller en disk, så att du kan se roliga videor, bläddra igenom bilder och så småningom hålla din telefon snygg och säker.

Actionkroppsfäste för kamera

Action Camera Body Mount har en vadderad design som gör att den kan sitta mer stabilt och bekvämt på kroppen och dessutom tillverkad av luftiga material som mer tillhör bekvämlighetsaspekten. Det betonar ett konventionellt trepunktsfäste och gör att du kan ta handsfree bilder. Action Camera Body Mount är anpassningsbar för att passa de flesta kroppstyper och över vinterrockar. Den binder på med en snabbkoppling som är enkel att hantera även med handskar på.

clouse menu Stänga