up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top

Typer av T shirts

En T shirt är en form av textilskjorta som kallas efter T formen på dess form och ärmar. Traditionellt har den korta ärmar och en rundad halsringning, känd som en besättningshals, som saknar en krage. T shirts är vanligtvis gjorda av stretchigt, lätt och ekonomiskt material och är enkla att tvätta. Du kan köpa skjortor för män enkelt från Arcteryx , Salomon , Salewa , Columbia , Adidas . Skjortor för män har olika stilar och nyanser.

T shirt Långa ärmar

T shirt långa ärmar för både män och kvinnor når händerna helt och de flesta är formade i rak linje. De är varken för tätt eller för lösa. Vissa T shirts långa ärmar som har armband runt handleden som är lite snävare än resten av ärmen. Denna speciella stil ses ofta i herr t shirts. Å andra sidan finns det långärmade t shirts för kvinnor som är obetydligt tätt i handledsavsnittet men hela ärmen är en flare. Långärmade t shirts är ett perfekt alternativ när vädret är kallt.

T shirts Korta ärmar

Detta är den mest populära typen av ärmar som observeras i t shirts. T shirt korta ärmar utgör hälften av din överarm. De finns i både fria och täta beslag, även om de flesta t shirts för kvinnor är exakt inredda. T shirts för män varierar från t shirts för kvinnor. Skillnaden baseras i huvudsak på passformen. Vissa kvinnor föredrar att bära t shirts för män på grund av deras lösa passform. T shirt korta ärmar finns i en mängd olika mönster och nyanser.


clouse menu Stänga