up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top
Startsida

Ryggsäckar och väskor

Ryggsäckar - Kapacitet: 31-40 L

()
load

Ryggsäckens funktionerNär det gäller utomhusaktiviteter är att köpa en ryggsäck ett av de mest betydelsefulla inköpen du gör. För att din utomhusresa ska lyckas är valet av ryggsäck avgörande. Ryggsäckar är inte längre begränsade för camping. Du kommer att se dem överallt. Från småbarn till studenter, proffs och idrottsmän, ryggsäckar är bäst för att passa allas behov.

För att hålla dina saker organiserade och bära dem på dina axlar bekvämt är en ryggsäck en bra kompis! Designer ryggsäckar av god kvalitet måste ha vadderade axelremmar, bredare på toppen och smalare under armarna, gott om fickor och fack för förvaring av föremål och utrustade med bröst , midja och sidoremmar för att fördela vikten. Innan du väljer en campingryggsäck finns det några grundläggande delar som du måste kontrollera, såsom vadderade justerbara remmar, sidovattenflaskor, huvudficka med dragkedja, ventileringsnät, huvudfack, spännen, lås och fram och sidofickor. Komfort är nyckelfunktionen i en ryggsäck.

En ryggsäck av god kvalitet måste vara bekväm att bära. Därefter betyder storleken på ryggsäcken mycket. Välj den perfekta storleken på en ryggsäck som enkelt passar alla dina väsentligheter. Se till att kolla in materialet innan du väljer en ryggsäck. Det finns många mönster, färger och stilar i resryggsäcken som är utformade för att passa individens behov och preferenser. Salomon , Arcteryx , Columbia , Petzl , Salewa , är några av de bästa varumärkena som tillverkar högkvalitativa utomhusryggsäck för idrottsmän och utomhusentusiaster.

clouse menu Stänga