up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Colltex Skins Sets To Cut Down Todi Mix 110 Mm Buckle Hexagon + Camlock To Be Mounted

plus
Colltex

Colltex Skins Sets To Cut Down Todi Mix 110 Mm Buckle Hexagon + Camlock To Be Mounted

Tuotekuvaus Colltex Skins Sets To Cut Down Todi Mix 110 Mm Buckle Hexagon + Camlock To Be Mounted

COLLTEX Sets To Cut Down Todi Mix 110 mm Buckle Hexagon + Camlock on erityisesti suunniteltu kokoonpano hiihtäjille, joiden avulla he voivat leikata ja kiinnittää siteet suksiinsa. Kokoonpanossa on 110 mm solkiheksagoni ja lukitusmekanismi, molemmat, jotka ovat välttämättömiä turvallisen ja tiiviin istuvuuden saamiseksi sukseen.

Itse siteet tulevat kauniin sinisen värin kanssa, lisäämällä tyyliä ja persoonallisuutta hiihtovarusteisiisi. Ne on valmistettu laadukkaista materiaaleista, jotka takaavat kestävyyden ja luotettavuuden riippumatta sääoloista.

Kokoonpano on täydellinen hiihtäjille, jotka haluavat räätälöidä siteensä täsmälleen suksien pituuden mukaan. Näin he voivat varmistaa optimaalisen suorituskyvyn ja maksimaalisen nopeuden rinteissä. COLLTEX Sets To Cut Down Todi Mix 110 mm Buckle Hexagon + Camlock on helppokäyttöinen ja sitä voi käyttää kuka tahansa, riippumatta hiihtovarusteiden kokemuksesta.

Kaiken kaikkiaan tämä kokoonpano on välttämätön hiihtäjille, jotka haluavat viedä hiihtokokemuksensa seuraavalle tasolle. Riippumatta siitä oletko aloittelija vai kokeneempi hiihtäjä, tämän kokoonpanon avulla voit leikata ja kiinnittää siteesi helposti, varmistaen mukavan ja nautinnollisen hiihtokokemuksen.
Oletko kiinnostunut Colltex:n Skins Sets To Cut Down Todi Mix 110 Mm Buckle Hexagon + Camlock To Be Mounted:sta? Tällä hetkellä tuotetta on saatavilla snowinn:n valikoimassa, omassa hiihto verkkokaupassasi. Meiltä snowinn:lta löydät suuren valikoiman Colltex-merkkisiä hiihto varusteita. Mitä vielä odotat? Tilaa nyt oma Colltex Skins Sets To Cut Down Todi Mix 110 Mm Buckle Hexagon + Camlock To Be Mounted vain muutamalla klikkauksella ja nauti liikunnan ilosta! Tutustu nyt snowinn:n laajaan valikoimaan hiihto varusteita.

Ominaisuudet Colltex Skins Sets To Cut Down Todi Mix 110 Mm Buckle Hexagon + Camlock To Be Mounted

Väri
Monivärinen
Cut
Leikkaamaton
Composition type
Mohair / Nylon Mixed
Kiinnitysjärjestelmä
Puristin
Suositeltava Käyttötarkoitus
Vuorihiihto

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje
up up