up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

top
Kotisivu

Sauvat

Murtomaahiihto

()
load

Mitkä ovat parhaita murtomaahiihtosauvoja?

Salomonin laskettelusauvat

Salomonin sauvat keksittiin vakaan pituisen asennuksen kanssa, jossa on paljon pidempi pito, jotta voit hyödyntää niitä täydellä korkeudellaan radalla ylöspäin ja sitten tukkia lasketteluun. Salomonin suksisauvat ovat niin helppokäyttöisiä, mutta tuntuvat käytössä vankkailta.

Atomicin laskettelusauvat

Atomic sussauvat ovat todellista säädettävän pituista alumiinisauvaa. Ne ovat erittäin kohtuullisia, kevyitä ja mikä tärkeintä, kestäviä. Atomic sauvat ovat säädettävissä 100 150 cm pituudelta ja niissä on ylimääräinen pito sauvassa jyrkkiä mäkiä varten.

Rossignol laskettelusauvat

Rossignol sauvat ovat kevyitä ja melko vakaita. Ne eivät ole joustavia. Pikemminkin se murtaa hiihtosauvan sen hienostunempaan tilaan. Rossignol suksisauvat ovat 15 mm:n hiilivavoja ja ovat kevyitä, mutta erittäin kestäviä. Pehmustettu kahva on helppo pitää kädessäsi riippumatta siitä, mitä käsineitä tai lapasia käytät.

Leki alppisauvat

Leki Alpine laskettelusauvat ovat kestäviä, laadukkaita alumiinisauvoja, joissa on irrotettava kori ja teräspää. Mutta loppujen lopuksi asiat muuttuvat monimutkaisiksi. Leki Alpine sauvat ovat helposti muunneltavissa useisiin kiinnikkeisiin, jotta ne tarjoavat mukautetun istuvuuden käteesi. Parhaat laskettelusauvat voit ostaa Salomon , Atomic , Rossignol , Fischer , Leki Alpino .

clouse menu Sulje