up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Apple 85W Magsafe Power Adapter

plus
Apple

Apple 85W Magsafe Power Adapter

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Apple 85W Magsafe Power Adapter

85 watin MagSafe-virtalähteessä on magneettinen tasavirtaliitin, joka varmistaa, että virtajohto irtoaa, jos se kokee kohtuutonta rasitusta, ja auttaa estämään kaapeleiden repeytymistä tai heikkenemistä ajan myötä. Lisäksi magneettinen tasavirta auttaa ohjaamaan pistoketta järjestelmään nopeaa ja turvallista yhteyttä varten.
Kun yhteys on turvallinen, tasavirtaliittimen päässä oleva LED-valo syttyy; keltainen merkkivalo ilmoittaa kannettavan lataamisesta, kun taas vihreä valo kertoo, että sinulla on täysi lataus. AC-johto toimitetaan sovittimen kanssa maksimaalisen johtopituuden saavuttamiseksi, kun taas AC-seinäsovitin (mukana) toimittaa käyttäjille entistä helpomman ja kompakteimman tavan matkustaa.
OMINAISUUDET:
Täydelliseksi matkakumppaniksi suunniteltu adapteri on fiksu rakenne, jonka avulla DC-kaapeli voidaan kääriä siististi itsensä ympärille kaapelin helpon säilyttämisen mahdollistamiseksi.
Tämä virtalähde lataa litiumpolymeeripariston järjestelmän ollessa sammutettuna, päällä tai lepotilassa. Se myös antaa järjestelmälle virran, jos päätät toimia ilman akkua.
Yhteensopiva 15 tai 17 tuuman MacBook Pron kanssa.
Tietäen, mikä Mac-malli sinulla on, on tärkeää. Jos sinulla on OS X Lion (10.7) tai uudempi, siirry näytön vasemmassa yläkulmassa olevaan ”” -valikkoon, valitse ”Tietoja tästä Macista” ja napsauta sitten Lisätietoja ”-painiketta. Mac-mallisi ja sukupolvi näytetään.
Jos käytät OS X: n aiempaa versiota, voit kirjoittaa sarjanumerosi tähän saadaksesi selville, mikä malli sinulla on.


Mitä mieltä olet Apple 85W Magsafe Power Adapter:n ostamisesta näinkin edullisella hinnalla? Uskomatonta, eikö? Älä odota enää pidempään ja osta korkealaatuiset urheiluvarusteet elektroniikka ja tietokoneetverkkokaupasta, jota olet odottanut jo pitkään. Harrasta urhelua oikein varustettuna ja nauti päivittäisestä liikunnasta täysin siemauksin Apple:n kanssa. Kaikkein parasta on, että meiltä löydät markkinoiden parhaat hinnat Tietokonetuotteille.

Ominaisuudet Apple 85W Magsafe Power Adapter

Väri
Valkoinen
Yhteensopivuus
MacBook

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up