up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Isot kodinkoneet

Isot kodinkoneet

Löydä laaja valikoima tuotteita Isot kodinkoneet tuotteita henkilölle elektroniikka ja tietokoneet. Löydä parhaat tarjoukset osoitteessa techinn. Nopea toimitus ja varma maksu.

Esiteltävät tuotteet Big Kodinkoneets

n merkit Big Kodinkoneets

Vinkkejä isojen keittiökoneiden valintaan

Me kaikki rakastamme uusien keittiökoneiden ostamista ja asentamista. Teknologian ja valmistusprosessien edistymisen myötä olemme nähneet kodinkoneiden teknisten keksintöjen valtavan kasvun. Samsung , Bosch , LG , Beko , Teka , Delonghi , Panasonic ja Candy ovat tunnetut tuotemerkit, jotka valmistavat korkealaatuisia ja luotettavia keittiökoneita. Katso alla joitain keittiölaitteita ja niiden valintaa;

Keittolevyt

Keittolevyä valitessasi voit valita joko yksi tai kaksipolttisen mallin. Lisäksi on myös tärkeää etsiä muita vaihtoehtoja, kuten lämpöasetuksia ja turvaominaisuuksia. Monilla keittolevyillä on automaattinen sammutustoiminto ylikuumenemisen ja onnettomuuksien välttämiseksi.

Astianpesukone

Astianpesukonetta ostettaessa tärkeimpiä huomioitavia ominaisuuksia ovat melutaso käytön aikana, puhdistusominaisuudet, telineiden tyypit ja suuttimien määrä. Valitse lisäksi astianpesukone, joka sopii yhteen väriltään ja tyyliltään muiden keittiökalusteiden kanssa.

Kuivauskoneet ja pesukoneet

Kun ostat kuivauskoneen ja pesukoneiden yhdistelmän, paras vinkki on mitata työskentelytila. Tarkista seuraavaksi lisäominaisuudet, lataustiedot, virtalähde ja suorituskyky. Yksi pesukone vie vähemmän tilaa, mutta jos ostat kaksi yhdessä pesukone kuivausrumpu yhdistelmän, tarvitset enemmän kapasiteettia koneen säätämiseen.

Liesituulettimet

Liesituuletin poistaa höyryn, ilman ja ei toivotut hajut, jotka syntyvät ruoanlaitossa tehden keittiöstäsi tuoksun raikkaalta. Kun valitset liesituulettimen, varmista, että se sopii hyvin liesialueelle. Tarkista seuraavaksi melutaso. Jos et halua häiritä melua, on tärkeää valita oikeat liesituulettimet.

Pakastimet

LG, GE ja Samsung ovat luotettavimpia pakastemerkkejä, jotka tunnetaan suorituskyvystään ja laadustaan kaikkialla maailmassa. Kun valitset keittiöösi pakastin, paras vinkki on tietää tilasi, koska ne ovat suuria laitteita ja vaikeita järjestää.

Jääkaapit

Markkinoilla on erilaisia jääkaappeja ja tyylejä. Paras vinkki on kuitenkin valita tarpeisiisi sopiva jääkaappi. Päätä, kuinka paljon säilytystilaa tarvitset ja osta sellainen, joka on tarpeeksi suuri tarjoamaan runsaasti tilaa tavaroillesi.

Kuuma vesi

Se on ehkä hyödyllisin kodinkone, joka kannattaa valita viisaasti. Kun ostat lämminvesijärjestelmää kotiisi, harkitse sen ominaisuuksia, kuten säiliö vs. säiliötön, suunnittelu, koko, varastointikapasiteetti, energiatehokkuus ja hinta.

Keittiövalikoima

Keittiötasoa valittaessa tärkein huomioitava tekijä on sen tyyli. Vapaasti seisova keittiösarja on laajalti suosittu ja helpoin asentaa. Harkitse seuraavaksi sen uunin kapasiteettia leivontaan, kokoa, leveyttä ja kaasu tai sähkövaihtoehtoja.

Mikroaaltouunit

Mikroaaltouunissa on tehoasetus. Yleensä mitä korkeampi jännite, sitä tehokkaampi ja nopeampi se on ruoanlaitossa. Mikroaaltouunit, joiden teho on 700 wattia tai vähemmän, ovat hitaampia eivätkä kypsennä ruokaa kunnolla. Joten sinun on päätettävä, haluatko ostaa mikroaaltouunin ruoanlaittoa varten vai vain ruoan lämmittämiseen.

Uunit

Ennen kuin ostat uuden uunin, sinun tulee harkita joitain pakollisia ominaisuuksia, kuten esilämmitys, automaattinen sulatus tai erityiset esiohjelmoidut asetukset. Varmista lisäksi, että tarkistat muut tekijät, kuten konvektio, lasiovet, sapattitila, ajastin ja tähtiominaisuudet.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje