up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Canon Monitoimitulostin Maxify GX7050

plus
Canon

Canon Monitoimitulostin Maxify GX7050

Tuotekuvaus Canon Monitoimitulostin Maxify GX7050

Canon MAXIFY GX7050. Tulostustekniikka: Mustesuihku, Tulostus: Väritulostus, Suurin resoluutio: 600 x 1200 DPI. Kopiointi: Värikopiointi. Skannaus: Väriskannaus, Optinen skannaustarkkuus: 1200 x 1200 DPI. Faksaus: Värillinen faksaus. Kaksipuoliset toiminnot: Kopioi, Tulosta, Skannaa. Suurin ISO A -sarjan paperikoko: A4. Wi -Fi. Suoratulostus.


Kaikki Tulostimet kategorian elektroniikka ja tietokoneet tuotteet ovat korkealaatuisia ja varustettu lukuisilla fiksuilla yksityiskohdilla. techinn:sta löydät täyden Canon-kokoelman Oheislaitteet tuotteita. Canon:n Monitoimitulostin Maxify GX7050:een hinta on 607.49 $, sisältäen alin hintatakuun, turvallisen verkkomaksun ja nopean ja luotettavan toimituksen suoraan kotiovellesi!

Ominaisuudet Canon Monitoimitulostin Maxify GX7050

Väri
Valkoinen
Tuotetyyppi
Tulostimet
Suositeltava käyttötarkoitus
Profesional
Toiminta
WiFi
Scanner
Asiakirjan koko
A4
Tuotteen ulkonäkö
Uusi
Tulostustyyppi
Mustesuihku

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up