up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Energizer Alkaline Power

Energizer Alkaline Power

plus
Energizer

Energizer Alkaline Power

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Energizer Alkaline Power

Pitkäkestoinen teho ja innovaatio on mitä Energizer MAX® perhe on kyse. Tapaa pitkäkestoisin Energizer MAX® akku vielä. Meidän viimeisimmät parannukset, Energizer MAX® AA-paristoja nyt kestävät jopa 30% kauemmin kuin edellinen Energizer MAX® AA digitaalikameroissa. He myös säilyttävät tehonsa jopa 10 vuotta varastoinnin aikana, joten on virtaa, kun sitä eniten tarvitaan. Plus, AA ja AAA koot on suunniteltu suojaamaan laitteita vuotaa täysin käytetyt paristot jopa 2 vuotta. Joten kun se tulee leluja, digitaalikameroita ja muita arvokkaita laitteita, voit olla varma tietäen olet pitkäaikainen teho ja suojaa odotat Energizer.

Ominaisuudet:

Nyt jopa pitkäikäisempiä, kiitos Energizer omistautuminen innovaatio

Suunniteltu suojaamaan vahingollisia vuotoja jopa kaksi vuotta kokonaan käytössä

Makers maailman ensimmäinen * Zero Mercury AA alkaliparisto: Energizer on alan johtava virtaa ihmisten elämään vastuullisesti


Hyödy nyt Energizer Alkaline Power tarjouksistamme. elektroniikka ja tietokoneet verkkokaupastamme, techinn:sta, löydät kaikki tarvitsemasi korkealaatuiset tuotteet, jotta voit nauttia liikunnasta ilman ongelmia, parhaiden elektroniikka ja tietokoneet varusteiden avulla. Käy myös tutustumassa muihin elektroniikka ja tietokoneet kategorioihin ja löydä suosittuja Energizer-tuotteita parhailla hinnoilla.

Ominaisuudet Energizer Alkaline Power

Väri
Hopeinen
Paristot
PP3

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up