up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Kingston RAM -muisti 8GB DDR3L PC1600Mhz

Kingston RAM -muisti 8GB DDR3L PC1600Mhz

plus
Kingston

Kingston RAM -muisti 8GB DDR3L PC1600Mhz

Tuotekuvaus Kingston RAM -muisti 8GB DDR3L PC1600Mhz

KINGSTON Technology on maailman suurin itsenäinen MEMORY-valmistaja, jolla on erinomainen maine tuotteiden laadulla ja kilpailukykyisellä hinnoittelulla.

Sen ValueRAM MEMORY on toimialastandardi ja auttaa maksimoimaan järjestelmän suorituskyvyn ja tuottavuuden.

Lisäksi KINGSTON Technology ValueRAM -muistimoduulit valmistetaan luokan A komponenteilla.Jos etsit Kingston RAM -muisti 8GB DDR3L PC1600Mhz:a, löydät sen täältä markkinoiden parhaalla hinnalla. techinn:sta löydät tämän sekä paljon muita korkealaatuisia elektroniikka ja tietokoneettuotteita, joita saatat tarvita harrastaaksesi lempilajiasi. Älä missaa tätä mahdollisuutta ja varusta itsesi mahdollisimman hyvin, jotta voit nauttia urheilusta täysin siemauksin. Laajan Ramvalikoimamme ansiosta, saat kaiken tarvitsemasi yhdestä paikasta.

Ominaisuudet Kingston RAM -muisti 8GB DDR3L PC1600Mhz

Väri
Vihreä
Nopeus
1600
RAM
8 GB
muisti Tyypit
DDR3
muisti Format
SoDimm
moduulien lukumäärä
1

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up