up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Kingston RAM -muisti Ddr3 8GB DDR3 PC1600Mhz

plus
Kingston

Kingston RAM -muisti Ddr3 8GB DDR3 PC1600Mhz

Tuotekuvaus Kingston RAM -muisti Ddr3 8GB DDR3 PC1600Mhz

Kingston Technology ValueRAM 8 Gt: n DDR3 1600 MHz: n moduuli. Sisäinen muisti: 8 Gt, Muistin asettelu (moduulit x koko): 1 x 8 Gt, Sisäinen muistityyppi: DDR3, Muistin kellotaajuus: 1600 MHz, Muistin muodonkerroin: 240-nastainen DIMM, CAS-viive: 11
Nyt voit tilata urheiluvarusteesi lähtemättä kotoasi mihinkään techinn:ssa, omassa elektroniikka ja tietokoneetvarusteisiin erikoistuneessa verkkokaupassa. Haluamme, että voit nauttia vapaa-ajastasi ainutlaatuisella ja nautinnollisella tavalla, joten tarjoamme suuren valikoiman korkealaatuisia Ramtuotteita suoraan Kingston:lta. Kysy meiltä lisää elektroniikka ja tietokoneettuotteista, kuten Kingston RAM -muisti Ddr3 8GB DDR3 PC1600Mhz, jotka on suunniteltu antamaan sinulle täydellisen mukavuuden ja nautinnon harrastaessasi urheilua tai päivittäisiä aktiviteettejasi.

Ominaisuudet Kingston RAM -muisti Ddr3 8GB DDR3 PC1600Mhz

Väri
Vihreä
Nopeus
1600
RAM
8 GB
muisti Tyypit
DDR3
muisti Format
Dimm
moduulien lukumäärä
1

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up