up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

KSIX Memory Card Trascendend Micro Sdhc 8 Gb Class 10 Adapter

plus
KSIX

KSIX Memory Card Trascendend Micro Sdhc 8 Gb Class 10 Adapter

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus KSIX Memory Card Trascendend Micro Sdhc 8 Gb Class 10 Adapter

Muistikortti Trascendend Micro Sdhc 8 Gb Class 10 -sovitin.Pidätkö KSIX Memory Card Trascendend Micro Sdhc 8 Gb Class 10 Adapter tuotteesta? Käy elektroniikka ja tietokoneet verkkokaupassamme ja tutustu laajaan valikoimaamme Videokuvaustuotteita ja -tarvikkeita, jotka auttavat sinua toteuttamaan vapaa-ajan suunnitelmasi ja nauttimaan urheilusta. Takaamme, että kaikki elektroniikka ja tietokoneettuotteemme ovat alkuperäisiä ja täydellisessä kunnossa. Älä odota enää kauempaa! Videokuvaus valikoimamme tuotteita on saatavilla monissa eri väreissä ja malleissa.

Ominaisuudet KSIX Memory Card Trascendend Micro Sdhc 8 Gb Class 10 Adapter

Väri
Musta
varastointi
8 GB

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up