up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

360

Logitech Kuulokkeet 960

Logitech Kuulokkeet 960

Logitech Kuulokkeet 960

Logitech Kuulokkeet 960

Logitech Kuulokkeet 960

plus
Logitech

Logitech Kuulokkeet 960

Tuotekuvaus Logitech Kuulokkeet 960

Liiketoiminnan ihmisille, jotka viettävät päivänsä puhelimessa ja haluavat nauttia musiikista puheluiden välillä. 960 on käyttövalmis: kytke vain tietokoneeseen tai Mac-tietokoneeseen USB A -liittimellä. Nauti parannetusta digitaalisesta äänestä ja melua vaimentavasta mikrofonista, joka suodattaa taustatoiminnan selkeimpien keskustelujen aikaansaamiseksi. Säädettävä mikrofoni pyörii tieltä, kun sitä ei käytetä. Tyylikkäässä pään yläpuolella on erittäin pehmeät korvatyynyt, jotka takaavat mukavan istuvuuden.


Avainominaisuudet:

Kehittynyt digitaalinen USB tarjoaa erinomaisen stereoäänen
Kätevä linjan äänenvoimakkuuden ja mykistyksen säätimet

USB-tietokoneen kuulokkeet:
Täydelliset yrityskuulokkeet äänipuheluihin, Skypeen, webinaareihin ja muuhun. 240 cm: n (7,87 ft) kaapeli on juuri oikea pituus, jotta saat vapauden nousta ja venyttää pitkien keskustelujen aikana.

Kuule jokainen sana:
Kuunteletko neuvottelupuhelua, osallistut webinaariin tai nautit suosikkisoittolistasi, saat luotettavan selkeän digitaalisen stereoäänenlaadun joka kerta.

Vain soittajat kuulevat sinut:
Melua vaimentava mikrofoni varmistaa, että taustaaktiivisuus pidetään minimissä, jotta soittajat kuulevat jokaisen sanasi. Säädettävä puomi voidaan sijoittaa kätevästi uudelleen parempaan äänenottoon ja vasemmanpuoleinen mikrofoni pyörii pois tieltä, kun soitat puheluita.

Helppo käyttää, vain kytke ja pelaa:
Valmis lähtemään ensimmäisestä päivästä. Liitä vain USB A -liitin tietokoneeseen ja aloita puhuminen. Johtoon sijoitetut kätevät linjaohjaimet tekevät äänenvoimakkuuden säätämisestä helppoa tai pienentämistä tai mykistämistä häiritsemättä puhelua tai työnkulkua.

Mukava koko päivän kuluminen:
Tyylikäs ja kevyt, pään yläpuolella oleva muotoilu varmistaa liukumattoman istuvuuden myös liikkuessasi. Kevyessä päänauhassa on kääntyvästi asennettavat erittäin vaahtomuovat korvatyynyt koko päivän äänentoistoa varten.


Tekniset tiedot:

Tyyppi: Kaksisuuntainen
Herkkyys (kuulokkeet): 111dBSPL + / 3dB
Herkkyys (mikrofoni): 42dBV / Pa + / 3dB
Taajuusvaste (kuuloke): 100Hz 10KHz
Taajuusvaste (mikrofoni): 200Hz 6KHz
Harmonisen vääristymän kokonaismäärä: <2%
Liitännät: USB A -yhteensopiva (1.1, 2.0, 3.0)

Mitat:
Korkeus x Leveys x Syvyys:
200 mm X 545 mm X 54 mm
Paino: 0,12 kt
Kaapelin pituus: 240 cmLöydä etsimäsi Logitech Kuulokkeet 960 verkkokaupastamme parhaalla hinnalla. Tseikkaa myös muut Oheislaitteettarjouksemme ja valitse itsellesi parhaat tuotteet. Tutustu uusimpiin Kuulokkeet ja mikrofonit:n alennustuotteisiimme uskomattomin hinnoin! Kaikki tämä on suunniteltu sinua varten, jotta voit nauttia urheilusta ja jotta voit saada suosikkituotteesi aina edulliseen hintaan techinn:sta.

Ominaisuudet Logitech Kuulokkeet 960

Väri
Musta
Tuotetyyppi
Kuulokkeet
Ominaisuudet
Kaapelilla

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up