up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Mobilis IPhone 6/6S/7/8 U Fix Case

Mobilis IPhone 6/6S/7/8 U Fix Case

Mobilis IPhone 6/6S/7/8 U Fix Case

Mobilis IPhone 6/6S/7/8 U Fix Case

Mobilis IPhone 6/6S/7/8 U Fix Case

Mobilis IPhone 6/6S/7/8 U Fix Case

Mobilis IPhone 6/6S/7/8 U Fix Case

plus
Mobilis

Mobilis IPhone 6/6S/7/8 U Fix Case

Tuotekuvaus Mobilis IPhone 6/6S/7/8 U Fix Case

Erittäin kevyt ja ohut U.FIX-takakannen kotelo on suunniteltu käytettäväksi helposti ja yksinkertaisesti kaikkien U.FIX-sarjan kiinnikkeiden kanssa. Sisäänrakennetulla SecureLock-järjestelmällä, joka on yhteensopiva QuickLockin kanssa, voit milloin tahansa asentaa kotelosi suoraan haluamaasi kiinnikkeeseen: RUN KIT, BIKE KIT, HOME KIT, WATER KIT… tarkistaaksesi suosikkisovelluksesi. Kaksoismagneettisella ja mekaanisella toiminnolla innovatiivinen SecureLock-järjestelmä takaa, että älypuhelimesi on täysin kiinnitetty kiinnikkeeseen joko vaaka- tai pystysuunnassa. Tämä takakannen kotelo on myös tehokas ratkaisu arkielämän iskuilta ja naarmuilta. Se on helppo asentaa ja poistaa ja sopii täydellisesti laitteen muotoon. Sen tarkat leikkaukset tarjoavat pääsyn kaikkiin painikkeisiin, liittimiin ja kameraan.

Ominaisuudet:

Mittatilaustyönä tehty kotelo

Yhteensopiva kaikkien U.FIX-pidikkeiden kanssa

Omistettu suojakotelo

Ohut muotoilu

Kotelo integroitu: Mekaaninen ja magneettinen SecureLock-järjestelmä

Yhteensopiva kaikkien U.FIX-kiinnikkeiden kanssa

Pääsy kaikkiin satamiin ja kaikkiin toimintoihin

Tekniset tiedot:

Pakatun tuotteen paino (kg): 0,056


Jos etsit elektroniikka ja tietokoneetvarusteisiin erikoistunutta verkkokauppaa, tutustu techinn:aan. Mobilis:n virallisena jälleenmyyjänä, kaikilla elektroniikka ja tietokoneettuotteilla on täysi Mobilis:n takaama takuu. Valitse yksi Puhelimet kategorioista ja tutustu laajaan Puhelimet tuotteiden valikoimaamme, joka on juuri sinua ja lempiurheilulajiasi varten. Selvittääksemme kaikki epäilykset, ota asiakaspalveluumme yhteyttä puhlimitse tai sähköpostitse. Älä odota enää pidempään! Mobilis IPhone 6/6S/7/8 U Fix Case on paras tuote elektroniikka ja tietokoneettavoitteidesi saavuttamiseksi.

Ominaisuudet Mobilis IPhone 6/6S/7/8 U Fix Case

Väri
Musta
Yhteensopivuus
Iphone
Päällystyyppi
Tapaus

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up