up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Nintendo Konsoli Switch

Nintendo Konsoli Switch

Nintendo Konsoli Switch

Nintendo Konsoli Switch

Nintendo Konsoli Switch

Nintendo Konsoli Switch

Nintendo Konsoli Switch

Nintendo Konsoli Switch

Nintendo Konsoli Switch

Nintendo Konsoli Switch

Nintendo Konsoli Switch

plus
Nintendo

Nintendo Konsoli Switch

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Nintendo Konsoli Switch

Nauti kotikonsolin pelikokemuksesta, jopa ilman televisiota.
Nintendo Switch voi muuttua tilanteeseesi sopivaksi, joten voit pelata haluamiasi pelejä riippumatta siitä, kuinka kiireinen elämä voi olla.
Se on uusi aikakausi, jolloin sinun ei tarvitse muuttaa elämäntyyliäsi pelien pelaamiseen - sen sijaan konsoli sopeutuu sopimaan elämäntyyliisi.
Nauti peleistä milloin tahansa, missä tahansa ja kenen kanssa tahansa!
Nintendo-kytkimessä on konsolin molemmilla puolilla ohjain, joka toimii yhdessä: Joy Con.
Jos kiinnität kaksi Joy Con -laitetta Joy Con -kahvaan, se toimii kuin perinteinen ohjain, ja ilman otetta ne toimivat kahdeksi erilliseksi, täysin toimivaksi ohjaimeksi.
Antamalla yhden Joy Con -sovelluksesta ystävällesi, voit pelata kilpailukykyistä tai yhteistyössä toimivia moninpelejä missä tahansa.
Kosketustunto, joka ylittää pelkän värähtelyn
Kuvittele, että Joy Con on lasi, joka sisältää jääkuutioita. HD-ryminällä liikuttaessasi ja kallistamalla Joy Cona voit tuntea jääpalat klikahtavan ympärilleen.
Siellä on yksi, siellä on toinen… HD-jyrinä tuntuu niin realistiselta, että voit jopa kertoa kuinka monta kuutiota siellä on, melkein kuin pitäisit itse lasia kädessäsi.
Järkevä muoto, liike ja etäisyys
Joy Con (R) -kameran IR-liikkuva kamera voi tunnistaa kameran vangitsemien kohteiden muodon, liikkeen ja etäisyyden.
Se voi esimerkiksi tunnistaa pelaajien käsien muodon, esimerkiksi kun teet kallion, paperin tai saksia. Tämä ominaisuus voi myös avata uusia kokemuksia, kuten Nintendo Labo (myydään erikseen).
Yhdistä jopa kahdeksan konsolia moninpelissä
Paikallinen yhteistyö
Pelaa suurella näytöllä kotona ystävien kanssa.
Lisäohjaimia (myydään erikseen) voidaan tarvita.
Paikallinen langaton
Pelaajat voivat synkronoida jopa kahdeksan Nintendo Switch- tai Nintendo Switch Lite -konsolia pelatakseen kilpailukykyisiä ja yhteistyössä toimivia moninpelejä.
Online moninpeli
Nintendo Switch Online -jäsenyyden avulla voit pelata kaukaisten ystävien ja pelaajien kanssa ympäri maailmaa, käyttää kasvavaa klassisten NES-pelien kirjastoa, johon on lisätty online-ominaisuuksia, nauttia eksklusiivisista tarjouksista, kuten TETRIS® 99 ja Nintendo Switch -pelisetelit, ja paljon muuta!
OMINAISUUDET:
1. TV-TILA: Kerää iso näyttö ja nauti pelaamisesta yleisön kanssa. Telakoi Nintendo-kytkin nauttiaksesi HD-peleistä televisiossa.
2. TABLETOP-TILA: Jaa näyttö, jaa hauskaa. Käännä jalusta jakaaksesi näyttöä, jaa sitten hauskaa moninpelin kanssa.
3.) KÄSITTELYTILA: Kanna iso, kaunis näyttö ympäri minne tahansa. Ota se vastaan ja pelaa mukana olevien Joy Con -ohjaimien kanssa.
Nintendo Switch -konsoli
Koko: 102 mm x 239 mm x 13,9 mm (mukana Joy Con) Huomaa: 28,4 mm paksummassa, analogisten sauvojen kärjistä ZL / ZR-napin ulkonemiin.
Paino: Noin 297 g (mukana Joy Con -ohjaimet: 398 g)
Näyttö: kapasitiivinen kosketusnäyttö / 6,2 tuuman LCD / 1280x720 resoluutio
CPU / GPU: NVIDIA-räätälöity Tegra-prosessori
Järjestelmämuisti: 32 Gt Huomaa: Noin 6,2 Gt sisäistä muistia on varattu järjestelmän käyttöön.
Viestintäominaisuudet: Langaton LAN (IEEE 802.11 a / b / g / n / ac -yhteensopiva) / Bluetooth 4.1. TV-tilassa on myös mahdollista käyttää kiinteää lähiverkkoyhteyttä kaupallisesti saatavan kiinteän LAN-sovittimen kautta.
Videolähtö: Suurin resoluutio: 1920x1080, 60 kuvaa sekunnissa. Huomaa: lähtö HDMI-kaapelilla TV-tilassa. Pöytä- ja kämmenmoodissa enimmäisresoluutio on 1280x720, joka vastaa näytön tarkkuutta.
Äänilähtö: Tukee lineaarista PCM 5.1-kanavaa. Huomaa: lähtö HDMI-kaapelilla TV-tilassa.
Kaiuttimet: Stereo
USB-liitäntä: C-tyypin USB-liitäntä. Käytetään Nintendo Switch -telakoinnin lataamiseen tai liittämiseen.
Audio-liitin: Stereolähtö
Pelikorttipaikka: Yksinomaan Nintendo Switch -korttikortille.
microSD-korttipaikka: Yhteensopiva microSD-, microSDHC- ja microSDXC-muistikorttien kanssa.Huomaa: microSDXC-muistikorttien käyttäminen edellyttää päivitystä Internet-yhteyden kautta.
Anturit: Kiihtyvyysanturi / gyroskooppi / kirkkausanturi
Käyttöympäristö: Lämpötila: 5 35 ° C / Kosteus: 20 80%
Sisäinen akku: litiumioniakku / akun kapasiteetti 4310mAh. Huomaa: sisäistä akkua ei voi poistaa. Jos akku on vaihdettava, se voidaan korvata maksua vastaan Nintendon asiakastuen kautta.
Akun kesto:
Nintendo-kytkin, jolla on parempi akun käyttöikä (mallinumero alkaa HAD). N. 4,5 9 tuntia. Akun käyttöikä riippuu pelaamista peleistä. Esimerkiksi The Legend of Zelda: Breath of the Wild -akun akku kestää noin 5,5 tuntia.
Nintendo-kytkin (mallinumero alkaa HAC: lla). N. 2,5 6,5 tuntia. Akun käyttöikä riippuu pelaamista peleistä. Esimerkiksi akku kestää noin 3 tuntia tuotteelle The Legend of Zelda: Breath of the Wild.
Latausaika: noin 3 tuntia Huomaa: tämä on aika, joka kuluu lataamiseen konsolin ollessa lepotilassa.
HOME-valikko
HOME-valikosta voit aloittaa pelit ja valita peliasetukset. Ystävien ja käyttäjätilien hallinnan lisäksi voit myös muuttaa tässä järjestelmäasetuksia.
Uusimmat pelitiedot toimitetaan Nintendo Switchiin.
Nintendo eShop: Löydä ja osta digitaalisten versioiden täydet pelit ja DLC.
Albumi: Ota ja tallenna valokuvien kuvakaappauksia tai videoleikkeitä helposti sieppauspainikkeella. Katsele sitten, muokkaa ja jaa albumiisi sosiaalisiin verkostoihin.


Tällä hetkellä, Nintendo Konsoli Switch tuotetta on saatavilla techinn:ssa. Tutustu myös valikoimamme muihin Nintendo-merkkisiin elektroniikka ja tietokoneet tuotteisiin, joita elektroniikka ja tietokoneet verkkokaupastamme löytyy. Täydennä varusteitasi kauden Nintendo kokoelman malleilla. techinn:sta löydät aina kauden uusimmat ja trendikkäimmät Konsolit-mallit. Selaile valikoimamme tuotteita omassa rauhassasi ja löydä valikoimastamme juuri omiin tarpeisisi sopivat elektroniikka ja tietokoneet-tuotteet.

Ominaisuudet Nintendo Konsoli Switch

Väri
Musta
Tuotetyyppi
Konsolit

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Loistava

-

Tuli erittäin nopeasti hyvin pakattuna, nautin sen pelaamisesta todella paljon

Sai

-

Vaikka kesti odotettua kauemmin, se saapui erittäin hyvin pakattuna ja täydellisessä kunnossa. Odotus oli jokaisen sekunnin arvoista.

Kauhea

-

Minulla on ongelmia, koska täydellisiä tietoja ei toimitettu, jopa tilaukseni on ollut pidätettynä 18.01.2021 lähtien, eikä minulla ole niitä vieläkään.

Täydellinen

-

Tuote saapui lyhyessä ajassa täydellinen pakkaus täydellinen tuote, kiitos

Toimitus

-

Odotan edelleen tuotteeni toimitusta ... se oli 21. päivä, eikä mitään niistä tähän mennessä ...

Konsoli

-

Minusta on uskomatonta, että tuote toiselta puolelta maailmaa on halvempi kuin ostaa se täältä 10/10

Erinomainen palvelu.

-

Tiimi saapui täydellisessä kunnossa, toimitusten noudattaminen ihailtavaa ja he vastaavat kaikkiin kyselyihin mahdollisimman lyhyessä ajassa. Erinomainen.

Erinomainen!!!

-

Erittäin tyytyväinen ostokseeni, kaikki saapui hyvin ja kesti suhteellisen vähän aikaa. Kiitos Techinn.

Nintendo-kytkin

-

Täydellinen ostoskokemus, kiitos paljon, nopea toimitus ja tuote on erittäin pakattu.

Erittäin tyytyväinen konsoliini

-

Vaikka se kesti hieman odotettua kauemmin, konsoli saapui hyvin pakattuna ja erinomaisessa kunnossa, ja ne antoivat minulle myös erinomaisen palvelun. Odotus oli sen arvoista.

Nintendo-kytkin

-

Upea tuote, suositellaan kaikille lapsille

Nintendo-kytkinkonsoli

-

Erittäin vakava yritys ... ehjä paketti ja täsmällinen toimitus .. suositellaan kaikille ... kiitos

Vaihda nintendo

-

Vakava yritys .. Toimitus yli täsmällisen .. Tuote ehjä ja toimiva .. Olet huippu .. Kiitos paljon onnistuneesta joululahjasta ...

Nopea toimitus

-

Nopea toimitus ajoissa, suosittelen.

Kytkin sain lopulta

-

Japanissa sillä ei ollut mitään tilaa, ja minulla sattui olemaan käyttäjä täällä, joten minulla oli onni, että minulla oli sitä varastossa, joten ostin sen voimakkaasti. Se ostettiin 25-04-2020, mutta se saapui 21-05-2020. Sen pitäisi olla viimeistään 08-05-2020, mutta ... Lisäksi tariffi maksaa 2 000 jeniä (2 200 jeniä veroineen), mikä on kallista. Ostin sen henkilökohtaiseen käyttöön ... Tuote itsessään on hyvä, mutta se tarvitsee muuntamisen, koska se on eurooppalainen vaihtovirtalähde. Alun perin ulkomaille suuntautuvaa matkailua varten on tehty muutos, joten siinä ei ole mitään ongelmaa, mutta se on tilaa vievä rakennus, jossa on vain laturi. Voi olla parempi ostaa se uudelleen Japanista.

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up