up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Nintendo Vaihda Peli Ring Fit Adventure

Nintendo Vaihda Peli Ring Fit Adventure

plus
Nintendo

Nintendo Vaihda Peli Ring Fit Adventure

Tuotekuvaus Nintendo Vaihda Peli Ring Fit Adventure

Seikkailu, joka pitää sinut liikkeellä !:
Kun Ring Con on kädessä ja jalkahihnat varustettuna, on aika lähteä kuntoväylään! Tutustu fantasiamaailmamaailmaan voittaaksesi kehonrakennuksen lohikäärmeen ja hänen kätyrinsä käyttämällä tosielämän harjoituksia Ring Fit Adventure -pelissä, Nintendo Switchin kuntovideopelissä! Jog paikallaan kulkeakseen ruohoa pyyhkäisyllä tasangoilla, tehdä olkapääpaineita hyökkäämään vihollisia vastaan ja lyödä joogaposeja terveysmittarin täyttämiseksi.
Kaksi uutta lisävarustetta, Ring Con ja Leg Strap, mittaavat tarkalleen reaalimaailmasi toiminnot ja muuttavat ne pelin liikkeiksi. Lisäpeleillä ja muokattavissa koko kehon harjoitusrutiineilla Ring Fit Adventure on loistava pakopaikka pelaajille, joilla on kaikki taitotasot ja kuntotasot ja aikataulut.
Tasoita hahmosi ja itseäsi !:
Seikkailutilassa tappio viholliset hyökkäyksillä, jotka perustuvat yli 60 reaalimaailman harjoitukseen, kun kuljet yli 100 tasoa yli 20 maailmassa. Kun työskentelet läpi jokaisen tason (ja mahdollisesti nostat hikeä), ansaitset kokemuspisteitä ja keräät aineosia käsityönä terveyttä palauttavista smoothieista.
Taistelujen välissä voi kohdata joitain epätavallisia kuljetusmenetelmiä, kuten kyykkykäyttöiset laukaisutasot, vesiputoukset melontalaudalle ja paljon muuta! Jos haluat lisää yllätyksiä, pysähdy kaupunkien kohdalla ja käy General Store -kaupassa hankkimalla harjoitusvaatteita, jotka lisäävät hyökkäyksiäsi ja puolustustilastosi, tai ota vastaan lisätehtäviä erittäin tehokkaisiin tuotteisiin.
Haluatko kilpailla muiden kanssa? Ohita Ring Con -lisävarusteen ympäri ja valitse 12 minimipelin joukosta: rikkoa laatikot ilmapuskilla, käsityökeramiikkaa kyykkyllä ja paljon muuta. Jos etsit muodollisempaa harjoittelua, voit luoda mukautettavia harjoitusrutiineja, sekoitusharjoitteita ja minimipelejä hiki rikkoutumisen helpottamiseksi. Voit jopa seurata suorituskykyä arvioiduilla tilastoilla käyttämällä IR Motion -kameraan rakennettua Joy Con (R) (myydään erikseen) -sovellusta, kuten sykettä ja harjoituksesta poltettujen kalorien määrää. Tällä tavalla voit varmistaa, että lyö tavoitteitasi.
Ja jos todella haluat mennä ylimääräiselle mailelle, voit jopa ottaa Ring Con -lisälaitteen mukana toimitetulla Joy Con -ohjaimella (myydään erikseen) yksinään - ilman Nintendo-kytkintä. Istuessasi töissä tai penkillä puistossa voit painaa ja vetää Ring Con -sovellusta saadaksesi toistoja. Sitten voit myöhemmin synkronoida Ring Con -pelin pelisi kanssa muuntaaksesi tallennetut edustajat kokemukseksi ja pelikohteiksi hahmosi mukaan. Pysy motivoituneena ja hyödy palkinnot sekä pelistä että pelistä!
OMINAISUUDET:
Tutustu valtavaan fantasiamaailmaan ja voita viholliset yli 60 tosielämän harjoituksen avulla
Jog, Sprint ja korkea polvi yli 100 tasolla yli 20 maailmassa
Kerää ainesosia käsityönä pelisumutteisiin väliaikaisia tilapäisiä lisäyksiä varten
Ansaitse pelin valuutassa ja avaa stat-parannustarvikkeet
Tarkka hallinto pelin liikkeissä uusien Ring Con- ja Leg Strap -lisävarusteiden avulla
Pelaa pitkän muodon seikkailua tai lyhyempiä minimipelejä, jotka soveltuvat useimpiin taitotasoihin ja aikatauluihin
Tarkista arvioitu pulssisi sisäänrakennetulla IR Motion -kameralla
Luo mukautettuja, koko vartaloharjoittelua, joka auttaa murtamaan nopean hikoilun ja sopimaan elämäntyyliisi
Ota Ring Con -lisävaruste pyörittämistä varten kun peli on kytketty pois päältä ja säilytä hahmosi rakennuskokemusta
TIEDOT:
järjestelmä:
Nintendo-kytkin
Julkaisupäivä:
18/10/2019
Ikäraja:
7
Kieli (kielet:
Englanti, saksa, ranska, espanja, hollanti, italia


Osta Nintendo Vaihda Peli Ring Fit Adventure markkinoiden halvimmalla hinnalla! elektroniikka ja tietokoneet verkkokauppamme, techinn, tekee unelmistasi totta! Löydä Konsolit lyömättömin hinnoin. Käy myös lukemassa yksityiskohtaisia tuotekuvauksiamme ja asiakkaiden jättämiä tuotearvioita, mitä Nintendo Vaihda Peli Ring Fit Adventure:n ostaneet asiakkaat ovat kirjoittaneet. Löydä parhaimmat alennukset ja tarjoukset elektroniikka ja tietokoneet kataloogistamme uskomattomin alennushinnoin!

Ominaisuudet Nintendo Vaihda Peli Ring Fit Adventure

Väri
Punainen
Tuotetyyppi
Pelit
Pelit
Switch

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kohteliaisuus

-

Peli sopii erinomaisesti harjoitusten harjoitteluun.

Kiva

-

Peli varusteineen (vanne ja jalkahihna). Venäjän kieltä ei ole olemassa. Halvempi kuin virallisilla verkkosivuilla.

Sormus sopii

-

Ei huolta tilauksesta, joka saapui hyvin pakattuna Kaikki toimii kunnolla

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up