up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Sähkötarvikkeet elektroniikka ja tietokoneet

Sähkö

Löydä laaja valikoima tuotteita Sähkö tuotteita henkilölle elektroniikka ja tietokoneet. Löydä parhaat tarjoukset osoitteessa techinn. Nopea toimitus ja varma maksu.

Esiteltävät tuotteet Sähkötarvikkeet

n merkit Sähkötarvikkeet

Kuinka säästää energiaa?

Siinä on muutamia hyödyllisiä vinkkejä energian säästämiseen. Katso alta:

Valaistus

Kuten tiedämme, perinteiset hehkulamput kuluttavat liikaa sähköä. Energian säästämiseksi nämä polttimot ja valaistus tulisi korvata niiden energiatehokkailla vaihtoehdoilla. Esimerkiksi voit asentaa pienikokoinen loistelamppujen sytytys, halogeeni hehkulamput, ja valodiodi lamput LED kotona tai toimistoissa, joissa käytetään kaikkialla 25 80 prosenttia vähemmän sähköä kuin perinteiset lamput. Vaikka energiatehokkaat polttimot ovat kalliimpi vaihtoehto, niiden tehokas energiankäyttö ja pidempi käyttöikä tekevät niistä ostamisen arvoisia pitkällä aikavälillä.

Paalut

Ladattavat akut ovat loistava tapa säästää energiaa. Kuten muutkin energiatehokkaat vaihtoehdot, myös ladattavilla akuilla on etukäteishinta. Pitkän aikavälin hyödyt ovat kuitenkin investoinnin arvoisia. On tärkeää huomata, että yhdellä ladattavien paristojen sarjalla voidaan korvata satoja kertakäyttöisiä kertakäyttöisiä paristoja. Lisäksi ladattavat akut toimivat hyvin ja kuluttavat vähemmän virtaa lataamiseen kuin kertakäyttöiset akut. Nykyään akut on päivitetty niin, että ne voidaan ladata USB portin kautta. Et siis tarvitse erillistä akun latausasemaa.

Älykkäät liittimet

Älykkäät pistokkeet ovat samanlaisia kuin yleisesti käytetyt pistokkeet, jotka työnnetään suoraan seinän pistorasiaan. Älypistokkeissa on myös samat pistorasiat, joiden avulla voit kytkeä laitteita tai laitteita älypistokkeeseen. Ne on suunniteltu ensisijaisesti energiankulutuksen vähentämiseen. Yksi yleisimmistä energianhukan lähteistä johtuu siitä, että laitteet kytketään pistorasiaan, vaikka ne ovat täysin ladattuja, tai valot jätetään päälle, kun huoneessa ei istu ketään. Älykkäiden pistokkeiden avulla voit tarkistaa ja sammuttaa valot täydellä mielenrauhalla. Tämä auttaa sinua säästämään sähkölaskuissasi.

Virtanauhat ja jatkojohdot

Perinteiset jatkojohdot ovat edullinen tapa, joka on ollut pitkään käytössä useiden kodin pistorasioiden liittämiseen. Jätät kuitenkin usein elektroniikkasi kytkettynä koko ajan, vaikka et käyttäisi niitä. Laitteet vetävät jatkuvasti virtaa, joka tunnetaan nimellä vampyyrikuorma. Älykkäät jatkojohdot ja jatkojohdot on suunniteltu vähentämään virrankulutustasi katkaisemalla virransyötön valmiustilaan siirtyville tuotteille. Siksi se lopulta katkaisee virran ja säästää energiaa.

Aurinkopaneeli

Aurinkoenergiaa tuotetaan auringosta, joka muunnetaan sitten aurinkoenergiaksi ja tuottaa sähköä kotiisi. Aurinkopaneelit pienentävät sähkölaskujasi ja säästävät energiaa, joka olisi muuten käytetty verkosta. Vaikka aurinkopaneelien asennus voi olla kallista, tuotoista kannattaa nauttia pitkällä tähtäimellä. Xiaomi , Philips , Bosch , Panasonic , Tp link , D link , Belkin ja Orbegozo ovat johtavia tuotemerkkejä, jotka tarjoavat energiatehokkaita laitteita ja laitteita.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje