up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Thrustmaster TH 8A PC/PS3/PS4/Xbox One PC/PS3/PS4/Xbox One Vaihde

Thrustmaster TH 8A PC/PS3/PS4/Xbox One PC/PS3/PS4/Xbox One Vaihde

Thrustmaster TH 8A PC/PS3/PS4/Xbox One PC/PS3/PS4/Xbox One Vaihde

Thrustmaster TH 8A PC/PS3/PS4/Xbox One PC/PS3/PS4/Xbox One Vaihde

Thrustmaster TH 8A PC/PS3/PS4/Xbox One PC/PS3/PS4/Xbox One Vaihde

plus
Thrustmaster

Thrustmaster TH 8A PC/PS3/PS4/Xbox One PC/PS3/PS4/Xbox One Vaihde

Tuotekuvaus Thrustmaster TH 8A PC/PS3/PS4/Xbox One PC/PS3/PS4/Xbox One Vaihde

Eurooppalainen pistoke 220-240V.

Ominaisuudet:

Realismia ja aitoutta:- 13 cm korkea nupilla varustettu vaihdetanko - Realistinen vaihteenvaihtotuntuma - Irrotettava nuppi - Yhteensopiva oikeiden yleisnuppien kanssa (saatavana auton viritysliikkeistä) - Mukana 2 vaihdelevyä:´´H´´-kuvio (7) +1) ja peräkkäinen (+/-) Tukevuus ja tarkkuus:- 100% metallista sisämekanismia - 100% metallista vaihteistoa - 100% metallista kiinnitysjärjestelmä - HEART HallEffect AccuRate Technology™ - Tarkkuus, joka ei heikkene ajan myötä (kontaktiton magneettinen anturi) - Ei kosketuskytkintä eikä potentiometriä (tuotteen rajoittamattomaan käyttöikään) Sopeutuvuus ja mukavuus: - Päivitettävä laiteohjelmisto ja sisäinen muisti säädettävällä vaihteenvaihdolla ajotyylisi mukaan (ohjelmisto ladattavissa PC:lle) - Säädettävä vastus vaihdettaessa vaihteet - Vaihteistolevyn asento ja kierto säädettävissä 360° - Kiinnitysjärjestelmän asento ja kierto säädettävissä 360° - Optimoitu kiinnitys mille tahansa tukipinnalle - Pöydät tai hyllyt 1 - 55 mm paksut - Ohjaamot (sisäänrakennetut ruuvikierteet + rem ovable kiinnitysjärjestelmä) Monipuolisuus:- Ainutlaatuinen muotoilu* mahdollistaa 2 eri ajotyyliä - ´´H´´´-kuvio (7+1) - Peräkkäinen (+/-) - USB- ja/tai DIN-liitäntä:- PC:ssä: toimii kaikki markkinoiden kilpapyörät - PS3™ ja PS4™:T300, T500, T150.

- Xbox Onessa:

TX Racing Wheel


Löydä etsimäsi Thrustmaster TH 8A PC/PS3/PS4/Xbox One PC/PS3/PS4/Xbox One Vaihde verkkokaupastamme parhaalla hinnalla. Tseikkaa myös muut Pelaamistatarjouksemme ja valitse itsellesi parhaat tuotteet. Tutustu uusimpiin Simulaattoreita:n alennustuotteisiimme uskomattomin hinnoin! Kaikki tämä on suunniteltu sinua varten, jotta voit nauttia urheilusta ja jotta voit saada suosikkituotteesi aina edulliseen hintaan techinn:sta.

Ominaisuudet Thrustmaster TH 8A PC/PS3/PS4/Xbox One PC/PS3/PS4/Xbox One Vaihde

Väri
Musta
Tuotetyyppi
vaihtamiset
Yhteensopiva Laite
Xbox One
Playstation 4
Playstation 3
PC

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Täydellinen!

-

Suosittelen lämpimästi tätä vaihteistoa, se tuntuu hyvältä ja sinulla on mahdollisuus vaihtaa se sekventiaalivaihteistoon. Kiitos Tradeinnille parhaan hinnan tarjouksesta.

Työntövoiman mestari

-

Tämä on hämmästyttävä vaihtaja, en voinut uskoa kuinka hyvä se oli, kun se osoitti valokuvat, tee sille mitään oikeutta todella vankka setti. Shout Out to Techinn livenä Uudessa-Seelannissa hyvä seurantaprosessi kesti noin 21 päivää päästä tänne, mutta ei heidän vikansa, vain pandemia ole kärsivällinen

Se oli kohtelias pakkaus.

-

Pystyin tekemään erittäin hyviä ostoksia. Tuotteet ovat hyvin pakattu ja olen erittäin tyytyväinen.

Hyvin rakennettu

-

Mukava laatu. Tyytyväinen ostokseen

Hyvä ostos thrustmaster th8a shift

-

HYVÄ TUOTE KAIKKI UUSI TOIMIVASSA. LAITTOINEN VERKKOSIVUSTO. KESTI VÄHÄN AIKAA SAATA MINUN KÄYTTÖÖN, SILLÄ TUOTTEET TULEE ESPANJASTA. NOIN 3 VIIKKOA, MUTTA ODOTTAMINEN HYVIN ONNELLINEN. EN USKO SE OLI KAIKKI HYVÄSSÄ KUNNOSSA. KAIKKI KALIFORNIAAN. KIITOS TODELLA

Loistava

-

Erittäin hyvin suojattu nopea toimitus Suosittelen sivustoa Useita ostoksia tehty Kiitos

Hei

-

tämä on erittäin hyvä tuote

Osa 1 sim-lautani rakentaminen

-

Eilen toimitettu, ei ongelmia rakasta sitä, että vaihdan normaalin h-siirtomallin ja peräkkäisen välillä toisin kuin logitech-vaihtaja.

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up