up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Tp-link Wireless Lan USB 300M Tl-Wn821N

Tp-link Wireless Lan USB 300M Tl-Wn821N

Tp-link Wireless Lan USB 300M Tl-Wn821N

plus
Tp-link

Tp-link Wireless Lan USB 300M Tl-Wn821N

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Tp-link Wireless Lan USB 300M Tl-Wn821N

Ominaisuudet:

Erinomainen N-nopeus tuo parhaan kokemuksen HD-videoiden suoratoistoon tai Internet-puheluihin
Mimo-tekniikka, jolla on vahvempi signaalin tunkeutumisvoima, laajempi langaton kattavuus, parempi suorituskyky ja vakaus
Helppo langattoman suojauksen salaus Wps-painikkeen painalluksella
Tukee Windows 8.1 / 8/7 / Xp, Mac Os, Linux

Mitä tämä tuote tekee:
Langaton N USB-sovitin Tl Wn821n sallii sinun liittää pöytätietokoneen tai kannettavan tietokoneen langattomaan verkkoon ja käyttää nopeaa Internet-yhteyttä. Noudata Ieee 802.11n -ohjelmaa, ne tarjoavat jopa 300 Mbps: n langattoman nopeuden, mikä on hyödyllistä online-pelaamiselle tai jopa HD-videoiden suoratoistolle.

Langaton N nopeus ja kantama:
Mimo (Multiple Input, Multiple Output Antennes) -tekniikalla se osoittaa erinomaisia kykyjä vähentää datahäviötä pitkillä etäisyyksillä ja esteiden kautta pienessä toimistossa tai isossa huoneistossa, jopa teräs- ja betonirakennuksessa. Ennen kaikkea voit helposti ottaa langattoman verkon vastaan kaukoyhteyden aikana, jos vanhoja 11 g: n tuotteita ei välttämättä ole!

Helppo asentaa:
Ystävällinen käyttöliittymä CD-levyllä yksinkertaista asennusta varten * Kaikki yllä olevat tiedot koskevat vain Tl Wn821n -versiota 4.0.

Pehmeä Ap:
Muodosta helposti nopea Wi-Fi-hotspot vain muutamalla napsautuksella

Wps:
Helppo langattoman suojauksen salaus Wps-painikkeen painalluksellaJos olet kiinnostunut Tp-link:n Wireless Lan USB 300M Tl-Wn821N tuotteesta, voimme iloisesti ilmoittaa, että löydät sen valikoimastamme ja tarjoamme sen markkinoiden edullisimmalla hinnalla. Verkot tuotteet Tp-link-tuotemerkiltä ovat markkinoiden korkealaatuisimpia. Tp-link suunnittelee korkealaatuisia ja innovatiivisia elektroniikka ja tietokoneet tuotteita, jotka on räätäköity asiakkaiden tarpeiden mukaan. Joten tutustu tarjouksiimme ja tilaa oma Tp-link Wireless Lan USB 300M Tl-Wn821N jo tänään!

Ominaisuudet Tp-link Wireless Lan USB 300M Tl-Wn821N

Väri
Valkoinen

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up