up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

360

Sennheiser Kuulokkeet HD 400S

plus
Sennheiser

Sennheiser Kuulokkeet HD 400S

Tuotekuvaus Sennheiser Kuulokkeet HD 400S

HD 400S.

Sennheiser Micro -kuulokkeet Hd 400S Black.Sennheiser Kuulokkeet HD 400S on tuote, jonka löydät Kuulokkeet kategoriasta, Elektroniikka:sta, omasta extreme-urheiluverkkokaupastasi, xtremeinn:sta. Älä odota enää kauempaa tietääksesi kaikista uskomattomista xtremeinn:n eduista ja tarjouksista. Mitkä ovat siis Sennheiser Kuulokkeet HD 400S:n edut? Tämä tuote on suunniteltu erityisesti antamaan mukavuutta ja nautintoa extreme-urheilu:n harrastamiseen.

Ominaisuudet Sennheiser Kuulokkeet HD 400S

Väri
Musta
Tuotetyyppi
Kuulokkeet

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Erittäin tyytyväinen ostoon

-

Muutama negatiivinen arvostelu kelluu, joten anna minun lähettää positiivinen .... tilatut kuulokkeet ja ne tulivat kuvatulla tavalla ja ajoissa. Hyvin onnellinen .. Poikani oli hyvin ahdistunut nähdessään joitain arvosteluja. Voin vain sanoa, että tämä ei ollut kokemuksemme, ja ostan varmasti uudestaan tältä yritykseltä.

Arviointi

-

Kuten kuvattu, loistavat kustannus-hyötykuulokkeet. Minulla oli toimitusongelma, koska postitoimisto kesti kauan, mutta lopulta saapui. Super tyytyväinen suositella.

Yksinkertainen muotoilu

-

Tyttäremme rakasti näitä ja käyttää niitä koko ajan.

Sennheiser hd 400s

-

Tuote saapui arvioituun aikaan. Oli hieman hermostunut, kun nähtiin, että pakkaus tuli paljaksi ilman kuplakääriä, mutta se selvisi vain 1,2-pienellä loikolla tuotepakkauksessa ... Kuuloke toimii hyvin ja olen tyytyväinen ostokseen, sen luotettava myyjä ... En voi sanoa paljon kuulokkeiden laadun arvioinnista, se on hyvä kuuloke, joka on yllättynyt kompaktista koostaan verrattuna omistamaani ja korvattuihin pelaamaan kuulokkeisiin. Ja mikrofonin ja median hallinta kaapelissa im yllättyneenä, se on niin lähellä korvanapia, etten voi tuoda sitä lähemmäksi suuani .. Sen lisäksi, että se on mukava käyttää ja ääni on aika hyvä

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up