up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

top
load

Kuinka valita pohjakerrokset?

Pohjakerrokset ovat yksi olennaisista vaatekappaleista kerrostettaessa kylmällä säällä ulkoilua, kuten kiipeilyä, vaellusta, lumikenkäilyä, rullalautailua, pyöräilyä ja muita talviurheilulajeja. Ulkokestävyys on tärkeää etenkin pitkillä matkoilla. Siksi kerrostuminen oikealla vaatetusjärjestelmällä pitää sinut miellyttävällä ja mukavalla tavalla.
Pohjakerros muodostaa perustan muille vaatteillesi. Paras tapa suojata sinua ankarilta kylmiltä sääolosuhteilta on käyttää kolmea erillistä kerrosta.

• Pohjakerros, jota käytetään ihoa vasten
• Keskikerros se voi olla paita tai pusero
• Ulkokerros joka voi olla vedenpitävä ja tuulenpitävä takki/hupparit
Jokaisella kerroksella on ainutlaatuinen tarkoitus, ja jos sitä käytetään oikein, ne kaikki yhdessä pitävät sinut kuivana, lämpimänä ja mukavana säilyttäen kehon lämmön. Shimano , Specialized , Gore wear , Castelli , Alé tarjoavat valtavan kokoelman nyrkkeilijöitä, alushousuja, housuja ja sukkahousuja.
On kevyitä, keskipainoisia ja raskaita pohjakerroksia, jotka voit valita tarpeidesi mukaan. Seuraavaksi pohjakerroksen materiaali on toinen tärkeä näkökohta. Pohjakerroksissa käytetään yleensä kolmea materiaalia, kuten synteettistä, villaa ja silkkiä.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje